Tvättat och klart

2020-07-08

Morgonen var mest solig, lite blåsig, 16 plus och det var en rätt så skön morgon. Zacko och jag gick en promenad och kollade om allt var sig likt vilket det inte var. Vissa förändringar inträffar för det mesta. För övrigt var det väldigt lugnt här, det enda som rörde sig var löven i vinden.

Men det finns en hel del som är vackert här. En del av småbåtshamnen.

Skönt att vara på plats när det var dags för tvätt och slippa köra iväg på morgonen. Hasse hjälpte till med att bära bort det mesta till tvättstugan som ligger en bit bort. Skönt att han numera är så pigg att det går att använda honom som ”packåsna”. Faktiskt så är han alltid väldigt hjälpsam. Eller så är det så att vi för jämnan hjälps åt med det mesta. Är väl det som är meningen att man ska göra när man lever i tvåsamhet.

Efter några timmar när tvätten var torr och hämtad så körde vi till Kinna och parkerade. Sedan så plockade jag in allt på rätt plats. Alltid skönt när allt är nytvättat och väldoftande.

Gjorde sedan inte mer förrän det var dags att laga till kvällens middag. Det blev burna bönor med stekt rimmat fläsk. En favoriträtt och det var så gott.

Vädret har underdagen varit rätt så skönt och det var kvällen också. 17 -20 plus, lite blåsigt och mycket sol trots det har funnits moln på himlen.

I morgon tänker vi köra vidare åt något håll, troligen lite norrut. Men först ska vi på ett överraskningsbesök. Det ska bli jätteroligt.

2 reaktioner till “Tvättat och klart”

 1. Har aldrig tyckt om bruna bönor och det är såsen jag inte är förtjust i. Men annars gillar jag bönor av alla de slag. Vita bönor i tomatsås är väldigt gott.
  Vi ska äta fyllda tomater idag och det tycker jag mycket om. Är en tomatmänniska.
  Låter spännande med ett överraskningsbesök.

  Ha det så gott !!!!

  1. Bruna bönor verkar vara antingen eller.
   Fyllda tomater så gott. Det var mycket länge sedan jag åt det.

Kommentarer inaktiverade.