På väg

2020-07-02

Nu blåser det friska vindar igen. Det var lite moln och lite sol och 17 plusgrader.

Efter morgonens promenad körde vi till Skene och MM för att fylla på en del. Det var inte så mycket folk så det gick rätt så fort att handla. Köpte sill i fiskavdelningen och det var den största sill jag har sett på väldigt många år.

Vi fortsatte sedan till Rydal för att fylla på vatten. Nu var det även dags för att fika så det gjorde vi innan vi körde vidare. Färden gick mot Borås där vi svängde av mot Ulricehamn. Det var rätt så mycket trafik på vägen men det flöt på som det skulle.

Vi kom fram till Ulricehamn och körde ned mot Åsunden och parkeringen där det finns 6 markerade rutor för husbilar. Dom var upptagna och det stod husbilar lite här och var på parkeringen. Vi fortsatte bort till reningsverket där vi har parkerat några gånger förut. Det gick inte nu för platsen var helt omgjord. Tog en paus och gick en promenad med Zacko.

Det är mycket vackert vid sjön i härliga Ulricehamn.

Men nu kunde vi inte stanna här så vi körde vidare. Kom fram till Jönköping som vi passerade. Några mil senare kom vi till Nässjö och körde bort till en parkeringsplats där det finns skyltat med plats för husbilar. Här var det ingen trängsel för vi var enda husbilen här.

Körde genom denna rondell.

Här parkerade vi först men flyttade oss lite senare mot ena kanten.

Detta är ett mycket stort område där man kan utöva många olika idrotter. Det var full rulle på många av planerna under eftermiddagen och kvällen. Finns en liten sjö här och vi kan se bort till den därifrån vi står. Blir nog en promenad runt den med Zacko i morgon.

I kväll blev det falkorvgryta med kokt ris till middag. Smakade gott och var lättlagat.

”Verkliga brott” av Denis Mina var verkligen bra och spännande. Lite annorlunda och faktiskt en hel del humor.

Baksidestext.

Dagen då Anna McDonalds stillsamma, respektabla liv exploderar börjar som alla andra dagar. Hon gör barnen klara för skolan, lagar frukost och lyssnar på ännu en true-crime-pod. Men så kommer hennes make nerför trapporna med ett tillkännagivande – och Anna är plötsligt chockad och ensam.
I desperat behov av att skingra tankarna återvänder Anna till poddens brottsfall. Andra människors problem är mycket mer lockande än hennes egna: en förlist yacht, en mördad familj, en möjlig internationell konspiration. Men det här fallet har dessutom en koppling till Anna. Hon känner ett av offren sedan en annan del av sitt liv, ett liv som hon har gjort allt för att lämna bakom sig. Och nu är hon övertygad om att hon vet vad som faktiskt har hänt…
När en oväntad besökare sedan dyker upp utanför Annas dörr och en nyfiken granne börjar lägga sig i, finns det inte längre någon återvändo. Demonerna i hennes förflutna har vaknat till liv- och är nu ute efter henne.

3 reaktioner till “På väg”

  1. Lite hitan och ditan för er idag.
    Uppehållsväder är väl ändå trevligt. Egentligen rätt trevligt att inte veta var man hamnar när man kör på morgonen.
    Livet ska inte vara så förutsägbart.

    Ha det så gott!!

    1. Så blir det ofta när vi är ute och kör. Det är väl det som är en del av charmen med husbilsliv!

Kommentarer inaktiverade.