Nätshopping

En älv i norra Sverige som vi var vid för 6 år sedan. Vilken det var kan jag inte komma ihåg.

2020-06-28

Mest molnig hela dagen och även på morgonen, 20-25 plus och en svag vind. Var lite skönare att gå på morgonpromenad i dag när inte solen gassade.

Skulle komma lite regn vid 11 tiden och det gjorde det också. Ett litet droppande i ca 5 minuter och gräset blev knappt fuktigt. Det var kvavt och kvalmigt, jobbigt.

I eftermiddag blev det bara en banan till mig och Hasse gick till macken och köpte sig en korv med bröd vilket jag inte ville ha.

På eftermiddagen så shoppade jag lite. Inte i någon affär utan på nätet så klart. Jag avskyr att gå i affärer.

Det första som jag köpte var ett nytt fodral till min mobiltelefon för det som jag har är lite trasigt och faller mer och mer i bitar för varje dag.

Sedan så blev det lite kläder. Hittade Zizzi, ett märke som jag handlade för några år sedan när dom hade en affär i Knalleland. Sedan flyttade dom till centrum och gick i kk. Har letat efter dom och i dag så hittade jag detta märke hos Ellos. Dom är specialiserade på kläder i större storlekar vilket jag vill ha. Blev lite av varje så nu blir det en del ut för att hålla balansen.

På kvällen sjönk temperaturen till 20 plus och det blir troligen svalare i natt vilket vi gillar. Kom även lite regn på kvällen som fuktade gräset lite.

I kväll blev det köttfärssås från frysen och spagetti med riven parmesanost. Gott och lättlagat.

Nu kommer det att bli något svalare väder och det blir skönt tycker jag.

2 reaktioner till “Nätshopping”

 1. Nätshopping är något jag gillar. Springa runt i affärer och prova kläder mm är bland det värsta jag vet. Tar ett måttband och så klickar jag hem det jag vill ha. Nu när det är varmt skulle jag bara vilja ha kaftaner.
  Man är ju inte direkt hungrig när det är så varmt som nu +34 idag och knappt någon vind.
  Så ikväll blir det ostbricka för oss med kex.

  Ha det så gott!!!

  1. Kaftan i värmen låter härligt.
   Ostbricka med kex är väl helt förträffligt, kan man sitta länge och njuta av.

Kommentarer inaktiverade.