Molnigt men varmt

2020-06-22

Dagen började med mulet vädet och det var det hela dagen. Temperaturen låg mellan 19 – 22 plusgrader och det var i stort sett helt vindstilla. Inte så illa ändå. I och för sig så kom det några regnskurar under dagen men dom var korta och det var mest som ett milt plaskande.

Var ett väldigt oväsen här på morgonen. Det var gräsklippning som väsnades. Två stora gräsklippare körde runt här och det doftade så gott av nyklippt gräs.

Vi gick runt den stora gräsmattan och så här ser det ut ifrån andra sidan.

Utanför kyrkogården så satt denna kråka på staketet och titta ner på Zacko. Den satt så nära och jag har inte zoomat in den. Jag pratade lite med den men fick inget svar. Hade inte väntat något heller. Tyckte det var lite ovanligt att den var så nära, dessa fåglar brukar ju vara väldigt skygga annars.

Promenerade sedan en bit i den härligt grönskande allén.

Svängde sedan av mot centrum.

Här finns det mycket blommor som hänger uppe i stolparna.

Finns många fina gamla trähus här.

Det var rätt så folktomt vid 9-tiden på morgonen.

Fortsatte vara molnigt hela dagen och det kom några få korta skurar som egentligen inte störde alls.

Dagen gick och jag promenerade med Zacko några extra gånger under eftermiddagen. Det är så fina promenadvägar här och Zacko har så mycket att nosa på. Många hundar kommer förbi här på gräsmattan och ännu fler på gång/cykelvägen utanför staketet.

På kvällen (vid sextiden) så samlades det några entusiaster på gräsmattan här för att ha ett gemensamt gympapass. Det var 5 personer plus en ledare. Oj vad dom jobbade. Kom lite regn men det var tydligen inget som störde dom. Kanske bättre så här än med stekande sol. Men jag blev trött bara av att titta på dom.

I kväll så värmde jag läckert kryddade revben som vi åt med potatissallad. Revbenen skar jag upp i revbensbitar och värmde i halvrunda järnet under lock. När det var varmt så hällde jag över BBQ såsen som fanns med i paketet. Det var verkligen busgott.

I morgon så har vi planerat att fortsätta till någonannanstans.

2 reaktioner till “Molnigt men varmt”

 1. Ögongymnastik kallar jag det.
  Fina vyer i dina bilder. Vaknade halv åtta idag för det var så varmt.
  Idag har JR installerat våra två R2D2 och de gå för fullt ikväll.

  Ha det så gott!!

  1. Roligt att du gillar mina bilder.
   Så bra att ni nu får det svalare på kvällen och natten.

Kommentarer inaktiverade.