Härlig vårvärme

Sommarbild för några år sedan i slutet av juni. Vi var då i sommarfagra Skellefteå.

2020-05-26

Morgonen började med klarblå, molnfri himmel, 15 plus och bara en svag mild vind.

Zacko hade väldigt brått med att komma fram till övergångsstället en bit bort. Det brukar han ha när vi är i Kinna. Där var det rött ljus så vi fick vänta lite innan det slog om till grönt. Då satte han full fart över gatan, med mig i släptåg, för att komma till dom lockande gräsmattorna i parken. Nu skulle det nosas och kissas samt läggas en och annan hög (som plockas upp). Det är en rätt så brant uppförsbacke så det är skönt med pauserna. Sedan planar det ut och bli mer platt. Gick runt på några gator mellan husen och Zacko tycker om att promenera här.

Blev lite moln senare på dagen och även lite mer vind. Bara skönt i dag för det var väldigt varmt och vinden svalkade lite lagom när man gick i solen.

Gräsmattorna här blev klippta i dag. På eftermiddagsrundan så rullade sig Zacko som vanligt på en av gräsmattorna. Efter det så såg han gräslig ut. Alltså, pälsen var full med nyklippt lätt torkat gräs. Jag hade missat att även denna gräsmatta var nyklippt.

I morgon ska vi iväg tidigt. Ska vara hos Borås Bilhall på morgonen för att byta till nya strålkastare. På eftermiddagen så är det sedan dags för en ombesiktning. Hoppas att inget hakar upp sig.

Troligen kör vi sedan till Seglora.

Kokt kassler, potatis och blomkål till middag i kväll. Blomkålen hade varit fryst och den smakade precis som vanligt.

4 reaktioner till “Härlig vårvärme”

    1. Ja livet går vidare så är det bara.
      Vi börjar längta efter att köra runt lite mer. Det är ju helt ok om man håller inom sitt eget landsting för att inte belasta andra landsting om något skulle hända.
      Vädermässigt så ska det tydligen bli hyfsat väder här ett tag.

Kommentarer inaktiverade.