Vackra lupiner

2020-05-25

Växlande molnighet, 13 plus och bara en svag vind. I dag så fick Zacko bestämma var vi skulle gå så jag bara följde efter honom. Han visste precis var han ville gå och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men min lilla kille var nöjd och då var jag det det också.

Vid halv ett så var vi klara för att köra iväg. Det blev först ett stopp hos Lidl i Skene där vi handlade en del. Fortsatte sedan till MM där jag fortsatte att handla mer. Det var lite folk i båda affärerna så det gick rätt så fort att handla. Eftersom det var lite folk i båda affärerna så hölls det mycket bra avstånd vilket jag uppskattade.

Det känns som att här ute på ”landsbygden” en bra bit ifrån storstäderna, så fortsätter vi att ta FHM rekommendationer på mer allvar. Fast det är ju inte här som smittspridningen är störst. Kanske är det för att vi tar det på allvar och verkligen är försiktiga?? Vi reser inte iväg så långt utan håller oss inom vårt landsting.

Vi körde sedan till Kinna och parkerade på en av husbilsplatserna där. Ingen trängsel, vi var ensamma här.

Zacko och jag gick på en promenad förbi stationen med busshållplatserna bort till gräsmattorna och där gillar Zacko att gå och nosa lite. Han gillar även att rulla sig i gräset. Det värsta nu är alla maskrosbollar som vid minsta beröring sprider sina frön. Dom fastnar i Zackos päls och är inte så lätta att få bort. Hoppas att dom inte gror i husbilen så vi får maskrosor inne i husbilen!!

Hasse gick iväg på eftermiddagen och kom hem med några skraplotter som han hade köpt i Servicekiosken. Vi skrapade dom på kvällen och det blev bara en liten vinst på 30:-. Blev alltså som vanligt en förlust men vi hade ju i alla fall roligt en stund.

Läs mer här om servicekiosken i Kinna.

https://www.facebook.com/search/top/?q=lokala%20mark%20nyheter&epa=SEARCH_BOX

Kokt Wienerkorv i bröd med räksallad, ketschup och senap smakade jättegott till middag ikväll. Vi blev jättemätta och korven smakade verkligen bra.

Troligen blir vi kvar här i morgon. Jag ser fram emot en lång och härlig promenad med Zacko på gatorna i Kinna. Här brukar han gilla att nosa runt.

2 reaktioner till “Vackra lupiner”

  1. Ja, akta dig maskrosor har en förmåga att växa överallt 🙂
    Trevligt med lite inköp och även nya vyer ett par dagar.
    I morgon ska vi ut på inköpstur igen och även kloklippning för våra fyrbenta vänner.

    Ha en fin onsdag!!

    1. Behöver lite omväxling i bland. Här är det lite mer att titta på samt en del ljud också.

Kommentarer inaktiverade.