Njutbart väder

Här har vi parkerat i härliga Karlshamn. Så fint att stå här med en så underbar havsutsikt. Det är inte långt till centrum härifrån och Karlshamn är verkligen värd ett besök. Om man fortfarande kan parkera med husbil här vet jag inte. Men det finns platser utanför turistbyrån vad jag vet.

2020-05-18

Mycket njutbart väder i dag. Morgonen var solig, 12 plus och bara en svag vind. Blev en härlig promenad i dag.

Här är det mycket grönt. Finns ett litet vattendrag som knappast syns.

En bit av vår morgonpromenad.

Träffade en kvinna här i morse som jag pratade med en stund. Hon bor i det röda huset på kullen och är väldigt trevlig.

Hemma igen så blev det en stund vid datorn. Strax efter ett så gick jag en sväng med Zacko. Gick förbi ett par som satt utanför sin husbil och njöt i solen. Stannade till en stund och pratade. Trevligt som vanlig.

Strax efter två så körde vi till MM i Skene. Hade en lång inköpslista och började plocka ihop det som vi behövde och en del som vi inte behövde. Som vanligt alltså.

I dag var det inte så mycket folk och alla höll bra avstånd. Dessutom så trevligt att få vänliga leende när man stannar upp för att släppa fram eller att bli framsläppt.

Fortsatte sedan till Lidl där lite annat skulle handlas. Här höll alla också bra avstånd. I högtalaren så påmindes vi med jämna mellanrum att hålla avstånd på minst en och en halv meter. Bra markeringar på golvet var det också.

Jag tycker det är så skönt att slippa ha en kundvagn bakom ryggen som börjar plockar upp innan jag har plockat upp mina varor på bandet.

Vi körde sedan tillbaka till Seglora Camping och parkerade på ”vår” plats. Zacko och jag gick en liten sväng. Kom förbi villavagnen där lilla löptiken bor. Hon var på sin altan bakom galler. Så klart ville Zacko hälsa på henne. Han stod på bakbenen för att nå upp till hennes nos när hon tog ut sitt huvud genom gallret. Dom är så otroligt söta när dom nosar på varandra. Zacko har ju en lång nos och denna gangsterprinsessa har en mycket platt nos. Men dom gillar verkligen varandra.

I kväll så åt vi Ikeaköttbullar med hemlagat potatismos, Ikeas pulversås, och rårörd lingonsylt. Smakade gott och det blev många köttbullar över som passar bra på en macka i morgon. Eller bara att äta när man är sugen på något. Och det är man ofta tycker Zacko.

Hoppas nu att få njuta av en solig dag i morgon då det inte blåser något.

2 reaktioner till “Njutbart väder”

 1. Låter som en behaglig måndag för er.
  Nu syftar jag ju inte på vädret, men det förstår du säkert.
  Läste något om jetströmmar och hur de påverkar vädret. De varma hindras av strömmar från polarområdet som tydligen ligger och blockerar de varma söderifrån.
  Man lär sig en del ibland:)

  Ha det så bra!!!!

  1. Vädret är en komplicerad historia. Mycket strömmar som påverkar vad som händer. Aldrig fel att lära sig något nytt.

Kommentarer inaktiverade.