Lite drömmar

2020-05-03

Ibland var det lite varmt i dag. Solen lyste mellan molnen och när det inte blåste kändes det rätt så behagligt. Eller när man hittade lite lä. Alltså blåste det lite i dag. Temperaturen var mellan 8 – 17 plus.

Om det inte hade varit för Covid-19 så hade vi troligen varit ute och rört på oss lite mer. Kanske hade vi varit på en trevlig husbilsträff någonstans och träffat klubbkamrater.

Eller så hade vi möjligen varit på en underbar tur runt Skåne.

Fortsatt genom härliga Blekinge och möjligen fortsatt längs med den fina smålandskusten norrut. Kanske kommit upp till Valdemarsvik och ätit plankstek hos Melkès krog. Där får vi ha med Zacko på den servering som är med tak. Och Zacko serveras vatten i skål där med en gång. Hundservice gillar jag.

Ibland så har det varit dags för årmötesträff vid denna tiden. I år är den senare men är inställd för att det är Corona tider. Vad jag är trött på detta. Bara att göra sitt bästa och härda ut.

Eftersom vi nu inte kommer att köra några längre sträckor så kommer vi att ett tag till hålla oss inom Västra Götaland och här finns det mycket kvar för oss att utforska.

I kväll åt vi stekta välkryddade klyftpotatis med några steka skivor fläskfilé och Blå Bands bearnaisesås i plasttub. Smakade jättegott. Smakade även gott med min picklade gurka till maten.

I morgon ska jag ringa till Borås Bilhall och hoppas vi får en tid där snarast för att få fixat till våra lyktor.

2 reaktioner till “Lite drömmar”

 1. Måste vara trist för er som gärna kör runt till olika platser. Men nog borde ni kunna göra en svemester i sommar.
  Funderade idag på den camping ni brukade alternera till när Hasse var opererad och ni stannade i Sverige på vintern.. Vad hette den?
  Hoppas våren jobbar på hos er så ni får lite värme snart.

  Ha det så gott!!!

  1. Det är lite trist just för att vi troligen inte kan köra långt norrut i år. Gillar verkligen dom norra delarna av vårt avlånga land på sommaren.
   Du menar Seglora Camping och där är vi nu. Igen!
   Lite mer värme hoppas vi på.

Kommentarer inaktiverade.