Regn i dag

Berg i Spanien.

2020-04-27

Nu har regnet anlänt och det var väntat. Plus 5 – 10 grader och nästan helt vindstilla. Tog på regnplagg och så gick vi ut i plaskandet. Inget störtregn mer ett lugnt strilande men våta blev vi. Zacko ville vända hemåt efter ca 20 minuter och det ville jag också.

Hemma igen så stod Hasse beredd och tog emot Zacko för att torka honom. Går ju inte att få honom riktigt torr. Men så ska han upp i våra sängar och rusa runt och busa där en stund. Då blir han lite torrare.

Under dagen blev det några kortare uppehåll då jag försökte hinna ut med Zacko utan att bli så våta. Men det gick inget vidare. För övrigt så behövs det det lite vatten ute i markerna.

Dagen gick och vi gjorde i stort sett ingenting. Det är vi bra på efter att ha tränat väldigt länge.

Några husbilar körde härifrån så nu är det inte många kvar. En kom tillbaka på eftermiddagen efter att har varit och åtgärdat garantifel hos Forsbergs. Dom hade lämnat kvar sina stolar för att vara säkra på att få samma plats igen. Bäst att göra för man ju vet ju aldrig om någon annan annars kommer och ställer sig där.

Hur som helst är det trevligare när det inte regnar.

Gjorde fläskpannkaka till middag i kväll. Den blev god trots att den hade stått lite för länge i ugnen. Serverades med rårörd lingonsylt. Några bitar över till i morgon.

2 reaktioner till “Regn i dag”

  1. Bra att kunna vara passiv när vädret inte är det bästa. Vi har haft tre dagar med regn och nu kommer en varmare period som det brukar efter regn här nere.
    Allt är grönt och fint nu och jag nyser av pollen i vanlig ordning 🙂
    Steg upp tidigt idag och det är inte bra. Vill inte vakna till klocka.

    Ha det så gott!

    1. Skönt med bättre väder.
      Så jobbigt att med allergi mot pollen.
      Håller med dig om att gå upp tidigt är väldigt obehagligt.

Kommentarer inaktiverade.