Ändrade oss igen

2020-03-18

Varierande molnighet, 15 plus och lite småblåsigt. En del av morgonens promenadväg.

En bild ner emot stranden.

Och vilken härlig strand.

Är inte så illa alls. Gick sedan ner till strandpromenaden och här är det bara så fint.

Det var väldigt ödsligt mellan dom höga husen. Mötte ett fåtal personer som var ute, några med hundar och en man men en ”dramaten” troligen på väg till en matvarubutik. Några som arbetade var också ute. Så klart var ju allt stängt. Men det hade det kanske varit ändå (eller det mesta) för detta verkar ju vara helt klart vara en sommarort med då många turister. Undrar hur det kommer bli till denna sommar?

Hasse tog en promenad och gick även då över till andra sidan och kollade på gräs/grusplanen. Där vi i går inte tyckte det verkade så trevligt att parkera.

Sedan så undrade han om vi skulle köra över dit och parkera och stanna några dagar. Ja sa jag vi kör över dit och kollar. Parkerade och jag tyckte det kändes helt ok. Inte så illa alls faktiskt. Vatten har vi så det räcker ett bra tag och det finns en latrintömning här där man lyfter på ett lock i backen. Och så många som gick hit under dagen med sina latriner. Och många hade med sig plastflaskor med gråvatten i ( det var gråvatten i dunkarna) som dom sköljde med. Två flugor i en smäll!

Utsikt från dörren dit vi flyttade.

Vi har ju ingen brådska och vi tyckte det kändes bra att stanna här några dagar.

Hasse tog ut sin cykel och körde bort till Mercadona som finns här. Där var det kö för att komma in och det är nog något som vi får vänja oss vid ett tag framöver. Men det fanns en frukt/grönt affär på andra sidan gatan som Hasse upptäckte. Eftersom det endast var bananer och mandariner som vi behövde i dag så köpte han dom där.

Här händer det inte så mycket så jag läser en del och så klart följer jag med på nyheterna på internet.

I kväll så åt vi så gott. Fläskfilé med gott vitlökssmör på samt en utomordentlig god potatisgratäng. Ja alltså inte gratäng för då ska den ju ha stått i en ugn ett tag. Men det smakade mycket gott i alla fall fast det var närmast potatis kokt i grädde med ost i. Skillnaden är marginell.

Tror vi bli kvar här i några dagar.

4 reaktioner till “Ändrade oss igen”

 1. Den himlen ser lite upprörd ut, men hoppas det ger med sig och den blir blå i morgon.
  I dessa tider är det bra att ha hund så man får vara ute och gå.
  Jag försöker att begränsa läsandet om viruset nu för annars blir man tokig. Är inne på min femte dag nu och fortfarande lite febrig, men absolut inte däckad. JR har börjat känna av symptom nu och det är ju väntat.
  Vi har mat och dryck så nu behöver vi inte handla förrens på måndag nästa vecka.
  Ha det så gott 🙂

  1. Ni verkar ju ha kontroll på läget verkar det som. Hoppas att JR inte blir sjukare än vad du verkar ha varit.
   Krya på er och stanna hemma så länge som ni har sjukdomssymtom.

Kommentarer inaktiverade.