Sista dagen i februari

2020-02-29

Väder ungefär som i går men mer blåsigt. Gick samma väg mot stan.

Här finns det en affär som verkar ha prylar i mängd.

Tittade ner mot tvärgatorna och det såg ut att vara marknad där. Gick dit och kollade lite. Frukt och grönt, skor, väskor, kläder och en del annat.

Kycklinggrillen hade precis satts i gång.

Fortsatte sedan ner mot havet och så klart fanns det en uteservering på den lilla smala gata. Men här var bilar förbjudna.

Nere på stranden så hade det börjat blåsa lite mer vilket syns på palmerna. Började även bli lite vågor ute på vattnet.

På förmiddagen på ställplatsen så for husbilarna runt som yra höns. Det var några som skulle ut och in samtidigt genom grinden vilket ju inte gick. Blev några lediga platser men på kvällen så var det fullsatt igen.

Vi hade en tom spansk gasoltub som vi ville få bytt till en full. Inga problem, det skötte personalen om. Det var även fler som vill få bytt så personalen lastade in några tuber i en bil och körde iväg och fixade det. Bra och vänlig personal här tycker vi.

På eftermiddagen så ökade vinden markant och det blev upp till 15 m/s i byarna. Tycker inte om när det blåser så mycket men det är ju bara att gilla läget.

Vi blir kvar här i morgon för jag har tänkt att tvätta en del. Finns tvättmaskiner på andra sidan gatan som jag tänkte använda. Får passa på när dom finns i närheten.

Så har denna extradag i februari snart också gått till historien. I morgon så är det då dags för mars månad att göra entré.

2 reaktioner till “Sista dagen i februari”

 1. Prylaffärer kan jag tycka roliga att gå in i, men klädaffärer är bara så jobbiga.
  Usch, blåst är inte så roligt och det hade vi en hel del av när vi stod i Vias plage förra året. JR blev sjösjuk några gånger.
  Här blåser det inte alls lika mycket.
  Ha det så gott 🙂

  1. Klädaffärer är så trist.
   Ja, jag blir också nästan lite sjösjuk av blåsten. Lätt illamående.
   Så skönt att ni har mindre blåst nu.

Kommentarer inaktiverade.