Både aktiva och slappar

2020-02-15

Vädret är stabilt nu. Sol, svag vind och 13 plus på morgonen och minst 20 i skuggan under dagen.

Här var det fint att promenera i dag.

Sådana broar finns det en del av. Man går på dom över sanddynerna för att komma ner till stranden. Men här gick vi inte, fanns för många pinjeträd med risk för livsfarliga larver för hund.

Passerade på bron över detta vatten som leder ut till havet.

Här gick jag och Zacko över sanddynerna.

Vilken underbar strand. Jag stod en bra stund och njöt av utsikten och ljudet från vågorna när dom rullade in över stranden innan jag vände hemåt.

Bild åt höger.

Bild åt vänster.

Kan tänka mig att det är många människor här på sommaren.

Hasse cyklade sedan till Mercadona och handlade lite som vi saknade. Sedan så satt han ute i solen och läste klart en spännande bok av Anne Holt.

En del husbilsfolk verkar vara mycket aktiva. Det cyklas och promeneras med hund eller utan, med stavar eller utan. Men sedan så slappas det en del också. Många sitter ute och bara njuter i solen, andra läser, löser korsord, petar på fonen eller spelar sällskapsspel och andra sitter i grupper och pratar.

Ett fritt och härligt liv där man gör det man trivs med att göra. På kvällen så plockas allt in för så kallat campingbeteende gillas inte av polisen här. Dom kör förbi några gånger om dagen och håller lite koll.

På eftermiddagen så kom det några hästar med ryttare förbi. Ser så trevligt ut. Undrar om dom skulle ner till stranden för en härlig vattengalopp?

Ser fram emot en härlig dag här i morgon.

2 reaktioner till “Både aktiva och slappar”

  1. Ett fritt och kravlöst liv är ju precis det man vill ha. Ni har ju ett mycket fint väder nu.
    Stranden ser mycket inbjudande ut fast vattnet är nog inte så varmt.
    Härligt för Zacko att få springa lite lös ibland.
    Ha det så gott 🙂

Kommentarer inaktiverade.