Från en grusplan till en annan

2020-01-30

Denna morgon var lätt mulen, 13 plus och bara en mycket svag vind. Valde att gå ner till stranden en sväng i dag.

Det är en underbar strand här.

Och den städas vad jag vet varje dag. Inget skräp här fast det inte är badsäsong.

Vet inte om denna restaurang har öppnat än, tror inte det.

Vi hade tänkt att köra härifrån vid halvtio men så blev det inte. Tiden liksom bara galopperade iväg. Vi fikade först och sedan gick jag en sväng med Zacko och sedan körde vi. Då hade klockan hunnit bli halvtvå. Men vi skulle inte köra så långt i dag så vad gjorde det.

Agda tog oss med stor säkerhet ut ur staden och till motorvägen. Där körde vi ett tag innan vi svängde av mot Armacão de Pêra. Lite småvägar för att komma till ställplatsen men inga problem.

Vi körde fram till grinden och där kom det ut en man och stannade oss. Han frågade hur länge vi tänkte stå här och jag svarade 1 dygn. Kostade 4 € och då ingår vatten och tömning.

Även här är det en grusplan med den hade torkat upp väldigt bra. Inte den tjocka lera som vi hade i Alvor.

Vi hade tänkt att sanera husbilen vid bodelsdörren men det var absolut inte aktuellt på denna plats. Även annat hade vi tänkt att städa. Det blev uppskjutet, inget svårt beslut!

Denna utsikt hade vi en stund innan en husbil parkerade bredvid oss. Men så är det ju på en parkeringsplats. Ja detta är en parkeringsplats för husbilar och personbilar. Inget campingbetéende är tillåtet här. Inga bord och stolar samt matlagning ute är tillåtet här samt att hänga tvätt. Men trots detta så är det väldigt många husbilar här. Tror det är omkring 70 husbilar i kväll.

Jag och Zacko gick en sväng när vi hade parkerat. Det är så mysiga omgivningar här.

Mycket fiskebåtar tvärs över gatan och längs med stranden.

Ca några hundra meter bort så finns det många restauranger med mycket olika matinriktningar. Bland annat Bollywood som servera indiskt mat.

Rondellen innan man kommer till husbilsparkeringen.

På kvällen så blev det väldigt mörk här och jag tror inte jag går ut med Zacko i denna svarta natt. Han vill inte gå ut i detta mörker, han bara vägrar. Bättre att gå upp och lägga sig i mattes sköna säng tycker han.

Hur vi gör i morgon vet vi inte i kväll. Varför långtidsplanera när man inte behöver det! Eller planera alls!

En kommentar till “Från en grusplan till en annan”

  1. Ni lämnade en vacker strand och kom till en annan med så vackert målade båtar.
    Nä gå ut i kolmörker är ingen hit. Vi har ju två gator och gatljus som ger ljus i vår trädgård. Bra mycket trevligare än mörkret i vår gamla trädgård i Sverige.
    Lite indisk takeaway hade inte varit helt fel 🙂
    Ha det så gott:)

Kommentarer inaktiverade.