Missförstånd

2019-11-26

Väldigt regnig morgon och förmiddag. Det var 16 plus och bara svag vind. Regnet strilade ner och under tiden som vi var ute kom det två kraftiga skurar vilket gjorde att vi blev väldigt våta. Bara att hänga in dom våta kläderna i duschen.

En stund senare var det lite uppehåll och Hasse passade på att gå till Lidl för att handla. Några minuter senare så kom det en rejäl skur och han hade då hunnit lite mer än halvvägs till Lidl. Sedan så regnade det lite på hemvägen också. Det droppade om honom när han kom hem igen. Han var dagens våtaste. Nu blev det fullt med våta kläder i duschen.

Mitt på dagen så ökade vinden lite och solen tittade fram och det blev rätt så varmt. Nu så hängde vi ut kläderna så dom kunde torka vilket dom gjorde rätt så snabbt.

Zacko innan han blev klippt. Vilken go lurvis.

Strax innan halvtre så gick jag och Zacko till djuraffären. Där tittade dom på oss med en viss förvåning märkte jag. Vadnudå! Personalen visade mig boken med tidsbeställning och vi var en timme för tidigt. Vilket missförstånd. Ändå så var vi ju två i går när vi beställde tid för att allt skulle uppfattas rätt. Men det gjorde inte så mycket. Vi gick hem igen och vilade lite. En timme senare gav vi oss i väg igen. Fick vänta en stund på att hunden som var på behandling skulle bli klar.

Zacko gick runt i affären och nosade och kollade. Finns mycket goda dofter här. Jag lät han bestämma var han vill gå.

Sedan så gick vi in i salongen. Där pratade jag med tjejen som skulle bada och klippa honom och förklarade hur jag ville ha han friserad. Hon har klippt honom tidigare och kom ihåg oss trots det var två år sedan.

Så jag gick hem igen och satte mig för att vänta. Tänk att det är så trist att gå hem utan hund och vara hemma utan Zacko även om det bara är för ett par timmar.

Strax efter fem så promenerade jag till Vila Pet igen. Hundfrisören höll på med sista borstningen och jag gick ut i affären och väntade. Och så kom han mitt lilla lejon. Så fin han hade blivit, precis som jag ville ha det. Kostade 30€, billigt tycker jag som är van vid svenska priser.

Han gillar inte att bli fotograferad därför är svansen så låg. Men i affären så var han så upptagen av annat så där märkte han det inte. Lite mer lättskött nu och i synnerhet när tassarna är rakade.

Hemma igen så ville han han sin röda aktivitetsboll vilket han så klart fick. Sedan så åt och drack han och sedan så somnade han omedelbart i soffan bredvid mig. Det var en trött Zacko i kväll.

När vi gick ut på sista kisseturen så hade han bråttom hem igen. Hade tur att det inte regnade då.

3 reaktioner till “Missförstånd”

  1. En trasselsudd lämnas och ett modelejon hämtas efter ett par timmar. Till ett bra pris dessutom så det var ett bra beslut ni tog. tråkigt att ni blev så blöta men som de säger efter regn kommer sol.
    Ha det så gott

    1. Det här uttryckte du så bra tycker jag. Trasselsudd och modelejon.
      Allt blev ju torrt vilket det alltid blir förr eller senare.

Kommentarer inaktiverade.