Beställt tid till Zacko

Här märks det att man är i en stad där det är mycket populärt med vindsurfing.

2019-11-25

Lätt mulen morgon, 16 plus och vindstilla. Kändes varmt när jag kom ut och insåg att jag hade fått på mig fel kläder. Dom var för varma. Blev en något svettig promenad och inte alls behaglig.

Zacko har nu väldigt mycket päls. Han ser nästan ut som en liten jättepudel. Han har en enorm mustasch och liknar nästan en schnauzer och så klart är han ju mycket söt ändå.

På eftermiddagen så gick vi alla tre ner till Vila Pet, djuraffären som ligger på hörnan i ett hus som inte ligger så långt härifrån. Tar bara några minuter att gå dit om man inte går med Zacko som ska nosa och kissa lite överallt. Men det är ju hans rättighet att göra detta när vi är ute.

Där beställde vi tid för bad och trimning och fick tid tills i morgon 14.30. Inga långa väntetider här inte. Ska bli så skönt att få honom badad och klippt, var ett tag sedan sist.

Hemma igen så fortsatte vi med att var lata vilket vi är mycket bra på.

Jag läste klart ”En högre rättvisa” av Michael Hjort och Hans Rosenfeldt. Idel gamla bekanta dök upp i boken samt en del nya bekantskaper. Storyn är bra och det är högt tempo från början till slut. Möjligen lite tjatig emellanåt med vissas relationer. Lite mycket upprepning tyckte jag. Slutet var hemskt för en av poliserna som tydligen inte riktigt vill förstå vad han håller på med. För några andra så var det bättre. Tror nog att det kommer en bok till med Riksmord.

Mörkret föll sedan rätt så snabbt och vid halvsex så tändes utebelysningen. Mysigt att sitta inne och ha det bra. Möjligen så skulle jag vilja sitta framför en brasa och känna värmen från den och höra det underbara sparkandet från veden som brinner. Men jag har ju faktiskt gjort det i väldigt många år när jag bodde i Viskafors. Det var mysigt! Men allting har sin tid här i livet!

2 reaktioner till “Beställt tid till Zacko”

Kommentarer inaktiverade.