Regn och rusk

För 5 år sedan var vi på marknad med tivoli i Lagos. Det var jätteroligt.

2019-11-22

Mycket kraftigt regn i natt. Hörs mycket högt i husbilen på taket, helt öronbedövande.

I morse kom jag och Zacko ut i en rejäl skur. Vi blev genomblöta.

Zackos öron tog flera timmar att bli torra. Mina brallor hoppas jag är torra tills i morgon och då längst ner på benen. På eftermiddagen så var min jacka fortfarande fuktig men på eftermiddagen när vi gick ut så blåste det en del så då blev den torr.

Skurar kom gick hela dagen och det var rätt så blåsigt, 15 – 17 plus men det kändes kallare. Typ samma väder som i Borås men där är det 10- 12 grader svalare. Var faktiskt lite sol emellanåt men det är det inte i Borås hörde jag på radio sju.

Nu var det många tomma galgar i garderoben och några tomma hyllor i skåpet. Fullt var det däremot i tvättpåsen. På eftermiddagen så var det tvärtom. Skönt med allt på plats rent och väldoftande.

I kväll så gjorde jag en köttgryta med fläskfilé, annat kött, champinjoner, lök och kryddade med salt, svartpeppar, vitlök och lite annat som jag hittade. Höftade bara till det liksom. Åt det med kokt potatis och det blev riktigt gott. När jag gör gryta så gör jag ofta så det blir till en middag till. Fryses in i en plastburk.

När jag var ute på sista kisseturen med Zacko så hade det börjat blåsa rätt så mycket. Hoppas att det inte fortsätter i morgon.

4 reaktioner till “Regn och rusk”

  1. Perfekt sysselsättning att tvätta när vädret är tråkigt. Vi brukar också hänga in våta kläder och hundhandukar i duschen när det regnar. Ja, inte hemma förstås utan i husbilen när vi är ute och åker.
    +18 och sol idag så vi har njutit.
    Ha det så gott

    1. Måste ju göras någon gång och här blir det när jag har samlat ihop till en full maskin. Att vädret sedan var taskigt var ju egentligen en bonus.
      Bra med en stång i duschen att hänga galgar på.

Kommentarer inaktiverade.