Vindruvor, så gott

2019-11-16

Endast några få små vita molntussar svävade uppe i det blå denna något kyliga morgon. Det var bara 12 plus och tänk att det blåste inte ett dugg. Promenaden var skön i dag och vi strövade runt en del. Det blev snabb varmare när solen flödade ner över oss.

Hasse cyklade till frukt/grönt marknaden och köpte 5 kilo apelsiner vilket är åtgången hos oss för en vecka. Vi gillar verkligen färskpressad apelsinjuice. När Hasse betalade så hade apelsinförsäljaren lite dåligt med växel så han undrade om det gick bra att få en påse vindruvor i stället. Helt ok tyckte Hasse.

På eftermiddagen så satt vi ute i solen och läste, åt goda vindruvor och spottade ut kärnorna. En sysselsättning som absolut inte ska underskattas. Det var en härlig eftermiddag ute i den varma solen.

På en av dagens promenader så såg vi denna lilla katt som låg och njöt i solen.

Efter en härlig dag i solen så flyttade vi in strax efter fem på eftermiddagen. Solen hade nu flyttat sig ner bakom några hus och temperaturen sjönk snabbt.

I morgon så väntas det skitväder igen enligt prognosen på klart.se. Hoppas den inte stämmer.

En kommentar till “Vindruvor, så gott”

Kommentarer inaktiverade.