Fredagspizza

Porto Covo har vi besökt många gånger och det är en mycket fin och charmig plats som vi verkligen kan rekommendera.

2019-11-08

Natten var sval och det var morgonen också, bara 14 plus, soligt och bara svag vind. Blev som vanligt en morgonpromenad men nu travar vi mest runt på en lagom lång runda som benen hittar av sig själv. Vädret resten av dagen var hyfsat, lite moln ibland men mest sol och rätt så varmt uppemot 20 grader.

I dag så kom det hit flertal husbilar under dagen och ibland dom så var det två svenskar.

Det ena paret har vi inte träffat tidigare. Dom kom hit och pratade en stund och hade lite frågor som jag försökte svara på så gott det gick. Trevligt att träffas.

Det andra paret var gamla bekanta som vi har träffat flertal gånger men nu var det ett bra tag sedan, om jag minns rätt. Dom hade läst på HBK där jag har skrivit om Peniche för några år sedan och nu kom dom äntligen hit. Det var så roligt att prata en stund.

Ett annat par som hit för några dagar sedan och bara skulle stanna 1 eller möjligen 2 nätter är fortfarande kvar. Tydligen så trivs dom här.

Singelkillen som också kom för några dagar sedan är också kvar. Är säker på att han också trivs här.

”Det lilla galleriet i solen” av Marie Sammeli var en trevlig roman som utspelar sig i Kapstaden. Handlar om en liten familj som flyttar från Stockholm till Kapstaden. Sedan så blir ingenting som det var tänkt. Men slutet gott och allt gott. Den var underhållande och jag gillade den. I slutet av boken så finns där massor av personliga tips om vad man kan göra/se i Kapstaden. Författarinnan har bott där i 7 år och känner staden väl.

I kväll så blev det pizza som vi fick levererade hit strax innan 7. Vi hade valt samma som förra gången för dom var så goda och dom var minst lika goda i dag.

I morgon så är det lördag igen, fattar inte att tiden kan gå så fort.

3 reaktioner till “Fredagspizza”

  1. Man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt och ni har ju hittat er pärla att vara på. Nu blev jag sugen på pizza hm. Här har vi varit uppe med tuppen för det jobbas minsann.
    Ha det så gott

    1. Jo vi trivs bra här. Jobbar gör inte vi mer än försöker hålla ordning i husbilen.

Kommentarer inaktiverade.