Så glad, ingen tandsten

2019-09-11

I morse var det växlande molnighet med en del sol, 15 plus och svag vind. Zacko verkade lite piggare i dag så det blev en lite längre promenad. Han fick även hälsa på två hundar i dag vilket han verkligen gillade.

Hade ju tänkt köra till Knalleland på förmiddagen idag men vi bestämde oss för att ta det lugnt i stället. Så himla gott att kunna ändra om och när man vill.

Vid ettiden så lämnade vi Kinna och körde till Borås. Hasse släppte av mig nära centrum på en lämplig plats inte så långt ifrån där min tandläkare har sin praktik. Jag promenerade dit och var där i god tid innan 14.00 då jag skulle vara där. Det var tandhygienisten som idag skulle kolla min tandstatus. Hon heter Mimmi och är supertrevlig och rolig. Och hon hittade inga hål och ingen tandsten och inget annat heller. Jag fick mycket beröm för att jag hade skött mina tänder så bra. Allt gnussande med mellanrumsborsten hade verkligen gett bra resultat. Och så klart verkligen effektivt tandborstande samt munskölj.

Mycket glad så började jag gå till husbilen som Hasse hade kört bort till Knalleland och parkerat. Det var längre att gå än vad jag kom ihåg.

Österlånggatan är numera bestående av många restauranger med uteserveringar från Hötorget på båda håll.

Detta är en del av Simonsland, en rätt så ny del av Borås som innehåller textilcentrum och en del annat. Även högskolan finns här.

När jag kom till husbilen så gick Hasse till CO för att kolla lite. När han kom tillbaka så gick jag till Apoteket med en påse med läkemedel som jag skulle lämna tillbaka. Man ska göra så har jag lärt mig. Får ju då 250 poäng.

På vägen dit så mötte jag ett par husbilsvänner som jag inte har träffat på länge. Det var väldigt roligt att träffa dom och jag blev stående en bra stund och pratade. Vi hade så mycket att prata om, resor, övervintring söderut och lite annat. Hoppas vi träffas i vinter när vi är söderut.

Vi körde sedan till Gislaved och parkerade. Det fanns några husbilar här och jag tror att dom ska till Elmia i morgon.

Vädret var nu rätt så taskigt med regn och blåst.

I morgonbitti så kommer vi att köra till Ljungby till gasolpåfyllningen. Vi ska fylla våra spanska gasolflaskor där. Sedan så fortsättet vi till Malmö och tar bron över till Danmark.

Troligen så blir det en övernattning i Danmark innan vi kommer till Tyskland. Vi tar det som det kommer!

Vi tycker det är så skönt att vi nu äntligen är på väg söderut.

2 reaktioner till “Så glad, ingen tandsten”

Kommentarer inaktiverade.