Inte kejsarens nya kläder men nya jeans till Hasse!

Här promenerade jag och Zacko i Heiligenhafen 20130907. Så fina promenadvägar det finns här.

2019-09-07

Mycket regnande i natt men på morgonen var det uppehåll ett tag. Blev den vanliga promenaden med Zacko och det kom bara en kort skur när vi nästan var hemma. Det var 15 plus och bara en svag vind.

Vi köper inte så mycket kläder men ibland så behövs det ändå. Vi använder dom kläder som vi har till dom är helt utslitna. Mode är inget för oss, kläder ska var praktiska och funktionella.

Men nu så behövde Hasse några nya jeans. För övrigt så är det så här att när brallorna börja gå sönder vid knäna så klipps dom av för att fungera som shorts ett tag. Benresterna har vi vid några tillfälle skickat till någon som tar tillvara dom och sprätter och sedan syr upp fina ryggsäckar, väskor och lite annat. Återbruk är bra!

Hasse gick upp till Mor Kerstins Torg och gick in i gallerian som finns där. Nu var det så att Dressman hade utförsäljning för dom ska lägga ner sin butik i Kinna. Allt såldes ut för halva priset. Hasse gick dit och bad försäljaren plocka fram ett par jeans i hans storlek vilket han gjorde. Hasse gick in i provhytten och gillade byxorna. Då bad han försäljaren att plocka fram ett par till och det hittade han. Nu så köpte Hasse två par jeans till priset av ett par. Man får ju passa på.

För övrigt var det en lugn dag här med väldigt omväxlande väder.

I kväll så åt vi kokt kassler med champinjonsås och kokt potatis, smakade gott.

I morgon så är det tvätt igen. Nu är det dags för mattor och en hel del frottéhanddukar samt lite kläder. På eftermiddagen så ska vi hälsa på hos äldste sonen och det ska bli så trevligt.