Överraskningar

2019-09-06

Det första som hände mig i morse var att jag blev getingstucken. Vilken obehaglig överraskning. Vet inte var odjuret kom ifrån, den bara fanns där helt plötsligt och stack mig på mitt vänstra lår. Trots Salubrin och Cortisonsalva så blev det rätt så snabbt svullet.

Zacko och jag gick sen iväg på vår morgonpromenad.

Här blommar det vackert.

Det finns mysiga trädgårdar här.

Jag gillar denna lilla bil.

Vädret var hyfsat, mulet med lite sol ibland, svag vin och 14 plus.

När jag kom tillbaka så fick jag en rolig överraskning. Det kom en kille gående med hörlurar och en mikrofon i handen.

Det var Tommy från Förmiddag i P4 Sjuhärad, som var i Kinna vid resecenter för att hitta någon att prata med. Dom enda som han hittade var Hasse och mig. Vi pratade en stund om husbilsliv och om att vi bor i husbil. Han tyckte det var så roligt och annorlunda och han undrade om vi ville vara med i radion. Det var väl ok tyckte vi. Så blev det så att jag fick vara med i radion och prata om vårt liv och varför vi har valt att bo i husbil. Pratade också om att vi i nästa vecka börjar köra söderut för att övervintra i Portugal och Spanien. Han tyckte att vi hade ett bra liv vilket vi också tycker att vi har.

På eftermiddagen så fick jag en glad överraskning till. Utanför husbilen så stod det en kvinna och viftade. Jag öppnade fönstret och så började hon prata. Jag tyckte att jag kände igen henne och hon sa att hon kände igen mig. Dessutom så läser hon här på min blogg. Min hjärna jobbade hårt och se där kom minnet fram. Det var så att för väldigt många år sedan, när jag bodde i Viskafors, så hade jag kurser i sömnad i skolan där på kvällstid. Denna trevliga tjej hade varit en av dom deltog kursen. Nu var dom husbilsägare vilket jag tyckte var jätteroligt. Det var verkligen oväntat att träffa denna härliga tjej igen efter alla dessa år. Hoppas vi ses igen.

På kvällen så ringde jag till Herr Ober och beställde schnitzel med pommes till oss. Plockade fram bestick och tallrikar och gick bort till restaurangen för att hämta maten. Den var klar och det hade tagit mindre än tio minuter. Det smakade verkligen gott och vi blev mätta.

Blir nog kvar här i morgon också.

2 reaktioner till “Överraskningar”

 1. Hej Eva!
  Verkligen trevligt att träffas.
  Har tänkt många gånger att skriva till dig.
  Men nu sågs vi i Kinna.
  Önskar er en underbar resa genom Europa. Det låter så härligt.
  Hälsningar Gunnel

  1. Hej Gunnel
   Kul att du nu skrev några rader, det uppskatta jag.
   Hoppas ni får många trevliga resor med er husbil.
   Ha det så bra

Kommentarer inaktiverade.