Bara så tråkigt

2019-08-18

Nu är det så här att det finns inga bilder från i dag. Något har hänt men jag vet inte vad. Är bara så ledsen för det. Mina bilder är ju mina minnen som hjälper mig att komma ihåg var och när jag var på detta ställe. Blir bara text i dag.

Morgonen var rätt så mild med 16 plus och faktiskt en del sol mellan molnen. Det blev först en promenad genom skogen som var skön. På hemvägen så gick vi genom bakluckeloppisen och där fanns det mycket att titta på. Mest kläder, barngrejor men också en massa prydnadssaker samt många bruksföremål. Om man är på jakt efter något speciellt så finns det stor chans att man kan hitta det här!

Vid tio tiden så var vi klara för att köra vidare. Nu blev det dom större motorvägarna söderut.

Vid ett stopp i Nybble för kaffe och goda mackor så fortsatte vi söderut. Detta stopp tog väl ca 40 minuter. Jag vägrar att stressa och det får ta den tid som jag anser att jag behöver.

Nästa stopp blev i Vara vid Ingo macken och det var dags för att tanka en del diesel. Fick i omkring 95 l bränsle. Fortsatte sedan en liten bit fram där vi passade på att ta en liten promenad. Jag och Zacko behövde verkligen röra på oss en stund nu. Så skönt tyckte vi att gå en sväng.

Fortsatte sedan. Vi kom fram till Rydal och där parkerade vi en stund. Hasse tog ut Zacko på en promenad och jag gick bort till lägenheten för att hämta posten. Det var inte mycket som hade kommit.

Var lite tomt i kylen så vi körde till MM i Skene. Som vanligt så halkade det ner betydlig mer i kundvagnen än vad som stod på inköplistan. Men det är svårt att stå emot vissa erbjudande.

Sedan så körde vi till Kinna resecenter och parkerade. Hasse kopplade in el och visst kännde vi oss hemma här.

Hasse gick bort och köpte några skraplotter till oss men i vann bara en tia i dag.

Vi kommer troligen att vara kvar här i morgon.