På plats vid Sandbäckstjärn

2019-08-16

”En främling i mitt hus” av av Shari Lapena fick bra kritik och jag kan inte annan än att hålla med. Bra och spännande.

»Kommer få dig att sova med tänt ljus i veckor.«. Bustle
»Full av svindlande vändningar.« Linwood Barclay
»En skickligt gestaltad thriller med flera oväntade vändningar och spännande fram till sista sidan.« Kajsa Bellander, BTJ

Sm vanligt så började jag min morgon med en promenad. Gick längs med sjön och kom hit. Detta heter Kanonudden. Kom sedan fram till en kyrkogård och där ville jag inte gå så jag vände tillbaka.

Gick sedan en bit här.

Vid halvtolv så tog strömmen slut och då var det dags för oss att körar vidare. På väg 63 söderut så var det nästan ingen trafik alls. Vägbanan var bra. Kunde än en gång konstatera att Värmland är så mycket vackert.

När vi närmade oss Karlstad så ökade trafiken och blev rätt så tät. Vi körde till Sandbäckstjärn där det finns ställplats för husbilar. Nu i helgen så var platsen reserverad för kräftskivan.

”Vår” plats (där vi har stått i alla år när vi har varit här) var upptagen av någon som hade kommit tidigare. Inget att göra åt det så vi hittade en annan trevlig plats till oss. Helt OK.

Lite bilder från ställplatsen.

Vi gick sedan en sväng för att prata med och hälsa på dom som redan var på plats och dom som nu parkerade här. Väldigt roligt att träffa alla gamla vänner och några nya medlemmar också.

Klockan fem så var det dags för oss att ta våra stolar och gå iväg för att få lite info. Vädret var nu rätt så soligt och varmt så vi kunde träffas ute. Först så kunde vi hämta två små flaskor ”skumpa” per bil för att ha att skåla i. Sedan så höll Åke låda en stund där han gav info om helgen. Tog inte så lång stund. Sedan så gick vi runt och pratade med folk tills det var dags för att gå hem och fixa till mat till kvällens knytis. Jag värmde på revben som vi tog med oss samt potatissallad och lite att dricka. Vi hade så trevliga bordsgrannar och det blev en trevlig kväll.

På hemväg så blev vi stående en stund och pratade med med några trevliga husbilsvänner. När jag började känna mig lite kall så gick jag hem.

Ser fram emot en trevlig dag i morgon och hoppas att det utlovade regnet lyser med sin frånvaro.

2 reaktioner till “På plats vid Sandbäckstjärn”

 1. Trevligt ställe! Det var där vi parkerade i somras, och vaknade mitt i ett stort bakluckeloppis. Rätt så kul. Blir det nån tur söderut i vinter för er? Vad roligt att Hasse blivit så pigg! Ha en trevlig helg med kräftor och trevligt umgänge!!

  Hälsningar

  Inger, Bosse & Zac

  1. Ja det är en bra plats. Det var väl en härlig överraskning med loppis. Blir här i morgon söndag också.
   Vi hoppas verkligen att komma iväg i vinter.
   Och Hasse framsteg är vi jätteglada för.
   Tack och helgen har börjat bra trots att vädret inte är lite trist.
   Det är många härliga människor här.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.