På väg igen

2019-08-08

Regnade i natt igen men det är ju inget som stör oss. På morgonen var det torrväder och det var ju bra. I dag så gick vi på andra hållet och kom bort till korsningen där det låg ett par mackar.

Blev inte roligare än så. Vände och gick tillbaka och en bit till på samma väg som jag gick igår. Är ju inget fel att gå samma väg tycker jag det viktigaste är ju att röra på sig. Men så klart är lite omväxling inte fel om möjlighet finnes.

Hade lite att pyssla med i dag när jag kom hem. Tiden rusade iväg som en galning och helt plötsligt var det dags för kaffe och macka. När det var avklarat var klockan över tolv och då var vi snabbt klara för avfärd.

Nu visade oss Agda på att vi skulle köra tillbaka till Säter så det gjorde vi. När vi kom dit så körde vi att till rastplatsen för att tömma latrin. Sedan fortsatte. Efter en stund så skulle vi svänga vänster och se där fanns det en skylt där det stod Smedjebacken på och det var dit vi hade tänkt oss idag.

Vägen vi nu kom var i dåligt skick. Den var väldigt skumpig och ojämn. Att den sedan också var slingrigt var ju en annan historia. Dessutom så var den rätt så tråkig med skog mil efter mil men det var ju bara 3,5 mil.

När vi kom fram till fina Smedjebacken så körde vi till ställplatsen som ligger vid småbåtshamnen vid sjön Barken. Det är en stor sjö och småbåtshamnen är jättestor för att vara vid en insjö.

Vi parkerade på lämpligt ställe efter att ha fyllt på vatten. Blev lite förvånade över att det var så lite husbilar här. Kan det vara priset på 150:- inkl. el som avskräcker? Här finns ju fräscha toaletter, duschar, vatten, latrintömning, gråvattentömning samt tvättstuga. Kostar bara en symbolisk avgift på 10:- att använda tvättmaskinen. Den kommer jag att använda i morgon hade jag tänkt. Har väldigt mycket smutstvätt nu.

Här har vi parkerat och vi står så fint tycker vi.

Utsikt från min dörr.

Hasse cyklade till närmsta affär vilket var ICA för att handla bröd och mjölk för det var slut. Skulle bli regn senare enligt prognosen så han ville få detta avklarat innan regnet kom. Så bra.

Zacko och jag tog en promenad i det trevliga området här. Förra gången som vi var här fanns det ett kafé som hade fina smörgåsar samt lite smårätter och glass men det var stängt nu. Lite tråkigt tyckte vi för dom hade fina räkmackor. Nu finns ju så restaurang Bryggan som ligger så fint men deras menypriser är lite för höga för vår budget,

Vi gick sedan till hamnkontoret för att betala avgiften. Vilken trevlig tjej som tog emot oss där. Måste ju bara säga att det var rätt person på rätt plats.

Mot kvällen så började det regna och det mullrade lite på avstånd. Det var inte så mycket regn utan lite mer strilande. Vid sextiden gick jag och Zacko en sväng och trots att det var lite regn så vart det väldigt skönt att vara ute.

Vi har bestämt oss för att vara kvar här i morgon. Jag ser fram emot en härlig morgonpromenad och en trevlig dag i Smedjebacken.

4 reaktioner till “På väg igen”

  1. Jätte fint här♥️. Utsikten var jätte fin där våran bil just nu står ensam. Underbar sida ni skapat.

Kommentarer inaktiverade.