Blev inte alls som det var tänkt men bra ändå.

2019-07-18

En lite annorlunda husbil på rastplatsparkeringen. En äventyrsbil kanske.

Solig morgon, svag vind, 15 plus och trevlig promenadväg. Gick tunneln under E 4 till andra sidan.

Fina blommor vid vägkanten.

Här gillade vi båda att gå.

Efter en stund så kom jag fram till denna grind. Om man går den vägen tillbaka så finns det en gång väg längs med E 4. Gick där för två år sedan och då var den en del sankmark som var jobbig att ta sig förbi. Jag valde nu att gå samma väg tillbaka.

Här är jag en bit förbi rastplatsen på andra sidan E 4.

En bild i från andra sidan. Restaurangen och ICA Fyren.

En bild i från vattensidan.

Efter lite morgonbestyr så kom vi iväg strax innan elva. Fortsatte norrut. Körde förbi Piteå där vi har rätt så många gånger. En mycket trevlig och livlig stad på sommaren. Efter en stund så svängde vi av till Rosvik. Där finns det en ställplats mitt i byn. Hittade dit och parkerade. Fanns en husbil här men den körde efter en stund.

Nu var det verkligen hög tid för kaffe och mackor. Blodsockret var nere vid anklarna. Oj vad det smakade gott.

Här var det mycket lungt och tyst. Jag tog Zacko på en promenad i närområdet. Väldigt fint här. Finns en Pizzeria på nära håll samt en COOP lite längre bort. När jag kom tillbaka så kände jag, att trots det var fint här, så var det lite för lugn och platsen kändes lite innestängd.

Återställde husbilen till körläge vilket inte tog så många minuter. Det var inte så långt till Luleå så vi körde dit. Med Agdas hjälp så körde vi till en parkeringsplats där det finns 6 husbilsplatser med utsikt över älven. Vi kom dit och där skulle vi gärna stannat. Men det var fullt där. Kan faktiskt förstå det.

Nu fortsatte vi till Gammelstad och dit var det inte långt. Efter ca en kvart var vi framme vid den stora grusplanen utanför friluftsmuseet Hägnan. Fanns en del personbilar samt två husvagnar här. När dom hade kört så fanns det gott om plats för oss att parkera.

Zacko och jag tog en promenad och kollade på dom gamla husen inne på museet. Vädret var nu riktigt skönt med sol och helt vindstilla.

Här låg det en dam som såg ut att njuta i solen.

På kvällen så var vi helt ensamma här.

I morgon så blir det en promenad i Gammelstad Kyrkstad och där är det så fint. Supermysigt.

Sedan så fortsätter vi på något håll.