En hel del mil norrut

2019-07-15

I går kväll när vi gick ut med Zacko så var det en annan hund som också var ute. Det var en underbart söt liten toypudel. Hon var verkligen jätteliten. Dom två pudlarna for runt och busade och verkade ha jättekul tillsammans.

Träffade dom i morse också då jag tog bilderna. Här ska det nosas!

Vädret var mulet ingen vind och 13 plus.

Här är det lite öppna fält.

Fin kyrka uppe på höjden.

Gick bort till tunneln som går under E4 och sedan är det en bro över ån. På andra sidan så finns det en pizzeria, ICA butik och lite annat. Jag vände där och gick tillbaka samma väg.

En liten bygata med några hus.

Vid tvåtiden så tog vi ett beslut att fortsätta en del mil norrut. Gav oss ut på E 4. Vi körde ju över Höga Kusten bron i går och fortsatte i dag på Höga Kusten vägen. Att åka här en underbar upplevelse. Det är så underbart vackert, går inte i ord att beskriva, det måste upplevas. Har åkt här rätt så många gånger men njuter lika mycket varje gång av den underbara utsikten och naturen. Körde förbi Skuleberget men där kände vi inte för att stanna. Ska var väldigt fint där och i synnerhet att ta sig upp till toppen.

Ibland var det rätt så mycket trafik och ibland nästan inga bilar alls. Men vi mötte många husbilar och det var verkligen många norrmän på väg söderut i dag.

Det flöt på bra ända tills vi kom till Örnsköldsvik. Där var det kö genom stan och det har det varit alla gånger som vi har kört här. Undrar varför dom inte snart lägger vägen runt om stan istället. Men det tog inte så lång tid.

Som vanligt tog vi några stopp för att röra på oss och rasta Zacko. Vädret var hyfsat och vi hade endast några mycket korta skurar på vägen.

Strax efter sex på kvällen var vi framme vid dagens mål vilket var Skellefteå. Vi parkerade utanför Stora Coop där man är välkommen med husbil att stå i 24 timmar.

Blev enkel mat i kväll. Tog fram köttfärssås från frysen och kokte spagetti. Snabbt , gott och lättlagat.

David Baldacci är en av mina favoritförfattare. Har nu läst ”Frälsaren av Burlington” vilket var en mycket bra och spännande kriminalare med Amos Decker. Väldigt många mord och en spännande utredning att följa.

I morgon så kommer vi att fortsätta till en av våra favoritplatser och det är inte så långt dit. Ska bli så roligt att komma dit igen.