Så trevligt norrut

2019-07-14

Vi stod inte ensamma här inatt utan det var några fler här. Några husbilar och en husvagn samt en tradare. Satte kvasten under dörrhandtaget i bodelsdörren. Det gör vi alltid när vi känner oss lite otrygga.

I dag var det växlande molnighet, 14 plus och nästan helt vindstilla. Det var lagom svalt i husbilen i natt och på morgonen för vi stod i skugga. Sover så mycket bättre då och det blev en liten sovmorgon i dag vilket var skönt.

Promenadväg hittade jag rakt fram här med skog på båda sidor. Har gått på tristare vägar. Det kom faktiskt en personbil körande här och vi gick åt sidan för att låta den passera och sedan så fortsatte vi. Efter en lagom lång stund så vände vi och gick tillbaka. Att gå till vägens slut var helt uteslutet, det verkade vara alldeles för långt. Personbilen återvände och vi mötte den på ungefär samma plats som innan. Fast på andra hållet. Finns kanske något hus vid vägens slut?

Halv tolv så var det dags för oss att fortsätta norrut. Vi gav oss ut på E 4 norrut igen. Rätt så mycket trafik och väldigt många husbilar och även husvagnar. Vinkade väldigt mycket till alla husbilarna och många vinkade tillbaka. Vi tycker det är trevligt.

När vi kom till Härnösand så körde vi bort till parkeringen där det även är en ställplats för husbilar/husvagnar. Där var det trångt. Fanns en del husvagnar som verkade att stå där permanent. Kändes lite trångt för oss så vi valde att inte försöka tränga in oss där. Lite tråkigt för där finns fina promenadvägar här och en så trevlig stad. Vi fortsatte då norrut.

När vi kom fram till Ullånger och Prästjärn så valde vi att köra in dit och parkera. Vi blev lite förvånade att det inte stod några husvagnar/bilar där. När vi var här för några år sedan så fanns det många husvagnar här som verkade att var långliggare. Men nu så finns det ingen kiosk här och även vattnet var avstängt. Men det var vi och några husbilar till som valde att stå här över natten. Finns tillgång TC samt en badplats.

Vi tillbringade en trevlig eftermiddag här där vi satt ute och kollade på trafiken, gick några fina hundpromenader och njöt av att sitta ute i det underbara sommarvädret. Kunde inte bli så mycket bättre.

Det finns en liten strand vid sjön där man kan bada om man vill.

Vi bestämde oss i alla fall för att stanna här i natt. Det kom några husbilar till som valde att stanna här över natten. Man kan betala ett valfritt belopp hit till dom som sköter om området. Men dom sköter ju inte om det?

I morgon så fortsätter vi troligen norrut.

2 reaktioner till “Så trevligt norrut”

    1. Det får du reda på i dagens inlägg. Ha det så bra och hoppas ni får roligt med era nya leksaker. Har sett sådana i Calpe och det ser helt underbart ut.

Kommentarer inaktiverade.