Nu är vi i Hudiksvall

2019-07-12

Ett lätt regn föll i morse när jag tänkte gå upp. Valde att ligga kvar en stund till. Kanske skulle det sluta regna? Det gjorde det inte. På med regnplagg och ut, inget att välja på.

Gick ner till älven och tittade.

Regnet upphörde efter ca 20 minuter och vi hann nästan bli torra innan vi kom hem igen. Blev sedan halvklart med en del sol.

Efter moget övervägande beslöt vi oss för att köra en bit norrut på eftermiddagen. Vi tackade för oss och så körde vi iväg.

Några mil valde Hasse att köra på Jungfrukustvägen. Det är en väldigt vacker väg men det går långsamt. Här är det 40, 60 eller 80 som gäller. Sedan så blev det E 4 och där går det snabbare, inte för vi hade bråttom men det är bekvämare och bättre väg. Även här är det vackert med öppna fält med fridfullt betande djur på dom vidsträckta fälten.

Vi svängde sedan av mot Hudiksvall och körde bort till ställplatsen vid vattnet. Var en hel del husbilar här och många satt ute och njöt i solen. Vädret var nu väldigt bra med sol ifrån en klarblå himmel och det var nog 20 plus om inte mer.

Vi hittade en lagom stor lucka mellan två husbilar och där körde vi in och parkerade.

Jag tar ut Zacko och som alltid vill ut så fort som möjligt när vi har stannat. Kommer bara en liten bit så hör jag en röst som säger mitt namn. Jag vänder mig om och och där sitter det två par och det ena paret känner jag igen. Och när mannen går in och hämtar sin hund så trillade polletten ner. Jag har bara träffat på en mellanpinscher och det är den som finns här. Vi har träffats en del gånger genom åren på många olika platser i Europa. Vi tyckte det var så roligt att träffas igen.

Så här ser det ut där vi har parkerat.

Det finns många husbilar här och fler kom det under eftermiddagen och kvällen.

Denna utsikt har jag ifrån fönstret där jag brukar sitta. Visst är det fint.

Tror vi fortsätter några mil norrut i morgon. Har en liten planering! Men hur ofta blir det som jag har tänkt! Inte ofta alls.

Ser fram emot en härlig morgonpromenad här i morgon!