Vi bytte boplats i dag

2019-07-10

Inte ett moln på himlen vid åtta på morgonen och vinden var svag, temperatur 18 plus.

Mötte den trevliga labbisen, som heter Maja, i dag också. Pratade en stund med hennes husse.

I den gamla skolan ligger detta http://www.mansesdesign.se/en/ som är väl värt ett besök. Där har dom väldigt mycket fint designat porslin och annat. Även god mat har jag hört och en mycket trevlig miljö.

Här ser man Pizzeria Napoli längst bak i det grågröna huset.

Det här huset har mycket charm och mycket snickarglädje.

Fint renoverat.

Gick sedan ner mot vattnet.

Tjusigt boende på andra sidan ån.

Så fick vi besök av Hasses äldsta dotter med barn och pojkvän. Det blev inte så långt besök för dom var på väg till deras sommarstuga. Det var trevligt att dom tog sig tid att komma och hälsa på, det uppskattade vi även om det blev kort.

På eftermiddagen så bestämde vi oss för att köra till Askers där Hasses bror bor. Inte långt dit. Det blev en tur runt i Ljusne som vanligt. Var nästan som som det brukar vara men några förändringar tyckte Hasse att det var.

När vi kom fram till Askers så parkerade vi där vi brukar stå. Plockade i ordning lite, gick en kort sväng med Zacko och sedan gick vi in för att hälsa. Så trevligt att vara här igen. Vi har det jättefint här!

Nu blev det kaffe med bulle och det smakade gott. Zacko var så glad över att vara här igen. Han for runt och hälsade så glatt. Men sedan så tog han en tur till köket där det brukar stå kattmat framme. Men den hade blivit bortplockad men det fanns lite kvar på golvet och det åt han upp. Ibland låter han lite som en katt.

Vid sextiden var det dags för en promenad med Zacko och sedan var det tid för mig att fixa till middagen. Blev pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Lättlagat och gott. Gör numera pytt av skivspill och överbliven potatis samt tärnad potatis i glasburk.

Vi gillar att sköta oss själv när vi är här men så klart passar vi på att umgås en hel del också. Även käka ihop när det passar.

I morgon blir vi kvar här.