Körde inte långt i dag

2019-07-08

Helgrå mulen himmel, ingen vind direkt och 15 plus.

Gick en bit med sjön på ena sidan och E 4 på andra sidan mot skogen. Dit kom vi inte. Zacko vägrade efter en liten bit att ta ett steg till. Att fortsätta försöka promenera med honom är helt meningslöst så jag vände om.

Gick förbi husbilen och fortsatte bort över parkeringen med sikte på skogen på andra sidan. Kom till stranden och då började det regna. Gav upp och gick hem istället.

I dag kom vi väg strax innan tolv och hade inte så långt att köra. Blev först till Söderhamn och Lidl och solen tittade fram lite på vägen dit. Fattades lite mat och annat. När det var avklarat så tog vi en sväng i Söderhamn och tittade lite. Konstaterade att det finns otroligt mycket husbilar häromkring. Körde till småbåtshamnen där det finns en ställplats. Där var det fullt och alla elstolpar var upptagna. Vi hade inte tänkt att stå där i vilket fall som helst. Vi fortsatte till ett av våra favoritställe när vi är i Hälsingland nämligen Stugsund. Här finns det också mycket fina gång/cykelvägar.

Parkerade med utsikt över vattnet. Hasse gick över till Pizzeria Napoli, som ligger på andra sidan gatan, för att betala. Kostar 100:-/dygn att stå här och då ingår el och VA service, toa/dusch. Skönt med el när det inte är sol.

Husbilar fanns det del när vi kom dit men det var knappast halvfullt. Kom sedan fler under eftermiddagen.

Det är ett fint litet servicehus med vackra blommor utanför.

Tyvärr hade vädret blivit lite trist med helmulet, smådugg och blåsigt. Hasse tog sina fiskegrejor och gick till kajkanten. Satt en person där som verkade få fisk och det ville Hasse också få. Det blev inte långvarigt för det var för kallt och fuktigt.

Hoppas det blir bättre väder i morgon så Hasse kan fiska lite. Vi tänker bli kvar en dag till.