Äntligen på väg!

2019-07-03

Skönt med svalare väder på nätterna och då med bättre sömn. I natt sov jag väldigt bra och var hyfsat pigg på morgonen. Det var 17 plus, varierande molnighet och rätt så blåsigt när jag och Zacko tog vår morgonpromenad.

Sedan så var det dag för att kolla om toan fungerade. Det gjorde den inte. Den var strömlös och pumen behöver ström för att fungera. Ringe till Tommi och vi kunde komma till Codat vid halvtvå.När vi kom dit kördes bilen in i verkstaden.

Vi gick in i visningshallen och Hasse tog en kopp kaffe och jag gick runt och kollade på husbilar. Hittade som vanligt ingen som jag skulle vilja byta till.

Vid två så var det ordning på toan, felet lokaliserat och tillrätta. Hoppas det nu håller länge.

Nu körde vi till Skene och Svetskompaniet där vi bytte en tom gasoltub mot en full. Blev sedan Rydal igen för att bära in en påse med sådant som vi inte behövde ha med oss. Hade glömt den innan.

Nu var vi klara för att forsätta norrut. Tänkte först bara köra till Ulricehamn men när vi kom dit tyckte vi det var för tidigt att stanna. Vi hade gjort ett snabbt stopp på en rastplats för att äta upp pannkakorna som blev över i går.

Fortsatte mot Falköping där det finns en ställplats centralt. Så fin väg att köra på och så många trevliga små samhällen man passerar. Många fina hus finns det. Så rogivande med dom öppna fälten och med alla kossor som går ute och många med sina kalvar. Sverige är fantastiskt, så vackert.

När vi närmade oss Falköping tyckte vi nu med att det var för tidigt för att stanna. Vi fortsatte till Skara och där stannade vi på den parkering vi brukar stå på. Nu var klockan strax efter fem och nu var det rätt tid att stanna. Detta är en sådan där plats som vi brukar kalla för äta/sova plats.

Hasse gick över till Jula som ligger en liten bit bort. Han hade något som han absolut ville köpa och som han inte kunde klara sig utan. Vilket han gjort fram tills nu!! Men även något som vi behövde.

I kväll åt vi en äggmacka med ansjovis och det smakade jättegott.

Vi ska åka rätt så tidigt i morgon hade vi tänk och det bli så klart fortsatt norrut. Hur långt vet vi inte!