För varmt

2019-06-19

Regnade när vi gick hem till husbilen i gårkväll men vi blev bara lite våta. Det var en varm natt och det blev dåligt med sömn.

På morgonen var det 21 plus ute och inte en vindspust som svalkade.

Viskan flöt lugnt.

Här har någon skapat ett litet konstverk.

En trevlig oas i Rydal. Är nog skönt att ge sig ut på ån med flytbryggan.

Dagen fortsatte vara varm uppemot 28 plus och det kändes skönt när det kom lite moln på eftermiddagen. Men det varade inte så länge.

Det var också skönt när Hasse tog fram fläkten och satte dem på bordet. Blev i alla fall lite svalka från den när den svepte fram och tillbaka.

Min nya läsplatta är en Letto frontlight 2. Efter att ha tillbringat lite tid med den och datorn så fick jag det hela att fungera som det var tänkt. Är väldigt nöjd med den och alla finesser som den har. Speciellt bra är bakgrundsbelysningen som gör att det går att läsa utan att tända någon lampa när det är mörkt.

I morgon tänker vi lämna Rydal.

2 reaktioner till “För varmt”

  1. Roger har en Kindle, och det kanske blir en för mig också framöver. Men jag har så mycket böcker i mitt lilla bokskåp som jag vill läsa ut först. Sen får jag nya böcker av svärmor varje gång vi ses 🙂 Blir kul att se var ni hamnar över midsommar. Önskar er en skön helg i värmen!

    1. Jag har haft 4 olika läsplattor och denna är helt klart bäst. Ett krav jag har är att det ska gå och låna böcker från biblan och det kan jag med denna. Att läsa är underbart och bland det bästa jag vet.
      Det blir ingen lång resa i midsommar. Väntar på reservdelar.
      Önskar er också en underbar midsommar.

Kommentarer inaktiverade.