Om det inte blev som det var tänkt så var det ju bra ändå till slut.

2019-06-18

Solig och varm morgon, 18 plus och behagligt svag svalkande vind. Letade skugga så det blev promenadvägen på andra sidan gatan. Men varken Zacko eller jag ville gå så långt i dag så vi vände efter ca 20 minuter.

Senare så blev det växlande molnighet och inte så mycket sol. Fortsatt varmt 23- 25 plusgrader.

Vi började sedan med att köra två kalibreringsvarv. Det först innebar ingen förändring efter det andra så valde vi att vänta med att kolla.

Vi körde bort för att fylla vatten. Kom en kort men intensiv regnskur men den gick snabbt över. Fyllde vatten och sedan så körde vi mot Borås. Strax innan vi kom dit så säger Hasse att han nog hade glömt locket till vattentanken i Gislaved. Stanna husbilen på lämpigt plats och Hasse gick ut och helt klart fanns inte locket på plats. Vi vände och körde tillbaka till Gislaved. Vi ville ju ha vårt lock som dessutom var rätt så nyinköpt. Blev några mil tillbaka och locket låg kvar där det hade blivit glömt.

Detta är faktiskt andra gången som detta har hänt sedan vi köpte vår första husbil 1997. Alltså inget som är återkommande.

Nu var det rätt så tomt i kylskåpet så vi körde till Skene och MM för att fylla på en del. När jag hade handlat klart så var det hyfsar fullt i kylskåpet och så vill jag ha det.

Nu var det rätt så sent så vi körde till Skene och Restaurang Casablanca för att hämta sushi. Miso soppan åt vi direkt på parkeringen där utanför. Var rätt så hungriga då.

Sedan så fortsatte vi mot Rydal. Blev ett stopp vid Frendo är jag hämtade min ny läsplatta. Mer om den kommer i morgon. Funkade inte som jag hade hoppats på. Men det löser sig nog.

Och i övermorgon så kommer leveransen av hundmat fick vi reda på idag.

För övrigt så var det supergott med sushi i kväll.

2 reaktioner till “Om det inte blev som det var tänkt så var det ju bra ändå till slut.”

  1. Vi glömde tanklocket när vi tankade i Frankrike för ett par år sedan. Där satt Bertils nycklar till start och dörr i. Det var ingen ide att vända för vi visste inte riktigt var vi tankat. Eftersom jag körde med min nyckel så saknade vi inte tanklocket förrän senare. Inte roligt men det fanns ju nytt tanklock och nycklar att köpa hos Husbilslandet.

    1. Allt eller i alla fall det mesta går att fixa till. Man ska ju inte hetsa upp sig i onödan eller hur?

Kommentarer inaktiverade.