Oväder i natt

2019-06-13

Hade precis somnat i natt när det brakade loss. Regnet öste ner som om himlen hade öppnat sig. Sedan så kom blixten som var så stark att det nästan blev helt ljusti husbilen trots mörkläggningnsgardinerna. En kort stund senare så rullade mullret in här. Det lät mäktigt och mycket.

Nu så vaknade Zacko och han blev livrädd. Hela den lilla pudelkroppen skakade av skräck och han flämtade. Jag höll om honom men det hjälpte inte så mycket. Det var så synd om honom. När åskovädret så småning om drog vidare så somande han så lugnt. Det gjorde jag ocskå efter någon timme.

När jag vaknade vid halvåtta så var jag så trött men det var dags att gå upp och gå en promenad med Zacko. Oavsett hur trött jag var.

Regnade och blåste inte och det var 16 plus. Länge sedan som jag gick en morgonpromenad i Rydal och där jag gick så var allt sig likt.

Vid nio så körde Hasse med husbilen till Codat och jag gick till lägenheten. Vi tolv var Hasse tillbaka igen och felet var inte åtgärdat men det var hittat. Nya packningar blev beställda och så blir det ett återbesök i nästa vecka. Så kan det bli.

Hade slut på mjölk så vi körde sedan till MM. Lite mer hamnade så klart i korgen. Vi körde sedan till Kinna och parkerade vid Resecentret. Nu lyste solen från en nästan klarblå himmel och det var 23 plus men det blåste en del.

I morgon så är det dags för Zacko att tillbringa ett par timmar på spa hos Annikas Hundsalong. Ska vara där redan halvnio så det blir ingen sovmorgon då. Skönt att få honom klippt nu innan sommaren.

Här var vi för 4 år sedan. Bilderna är ifrån underbara Kivik.