Körde inte långt i dag

2019-06-12

Regnig och blåsig morgon och 13 plus. Blev uppehåll efter en halvtimme så vi blev nästan torra i blåsten tills vi kom hem.

Vid 10 så körde vi ifrån Kinna till Rydal och parkerade på vår ”vanliga” plats. Jag gick till tvättstugan och nu regnade det ordentligt. Efter en stund blev det uppehåll och så höll det på hela dagen. Rätt som det regnade kom det en skur!

Det var inte så mycket tvätt denna gång så det gick fort att få det på plats.

Tog en promenad ner till ner till ån på eftermiddagen när det inte regnade. Rydal bjuder på vackra vyer på sina ställen.

”Hjärnstarkt” av Anders Hansen var en nyttig bok att läsa. Handlar om hur man bäst motionerar sin hjärna för att hålla den i god form. Det gör man bäst genom att röra på sig regelbundet genom promenera, springa, simma eller cykla t.ex. Konditionsträning utan att överanstränga sig förklarar författaren på ett pedagogiskt sätt är det som är bäst för hjärnans olika delar. Lite långrandig ibland men helt klart läsvärd. Så att mina dagliga morgonpromenader är hälsosamma är jag nu helt övertygad om.

I kväll gjorde jag en fläskpannkaka till oss, gäller att passa på när vi har tillgång till ugn. Den smakade jättegott och så klart är det över lite till i morgon.

Titta faktiskt på TV i kväll. Det var Sveriges yngsta mästerkock. Otroligt att barn kan laga sådan mat. Vilken fantasi, vilka upplägg och enligt juryn otroligt gott.

Blir kvar i natt i Rydal för Hasse ska köra husbilen till Codat i morgonförmiddag.