Först regn sedan sol

2019-06-09

När jag vaknade en kvart i åtta i morse så plaskade det på taket. Hasse och Zacko sov så jag bestämde mig för att somna om. Det gjorde jag och nästa gång jag vaknade var klockan halvtio. Så länge hade jag ju inte tänkt att sova. Men nu regnade det inte mer. Det blev en trevlig promenad i Kinna med omgivning. Temperaturen var var lite svalare i dag, 13 plus men det blåste en del. Mötte en man med paraply och när det kom en stark vind så vände sig hans paraply. Han såg väldigt förvånad ut när det hände!

På torget var det ödsligt denna söndagsmorgon som även är Pingstdagen. Flaggorna fladdrade friskt i blåsten.

Molntäcket luckrades upp under eftermiddagen och de blev några soltimmar här. Blev en riktigt skön eftermiddag så det blev lite extra promenader med Zacko.

Nu så hade denna skylt kommit upp vid resecentret. Askkopparna kommer att plockas bort så klart. Och rökarna kommer att slänga sina fimpar på marken utanför området som ska vara rökfritt. Och hur bra kommer det att bli?

Vi hade en del skraplotter med vinst så Hasse gick till Servicekiosken för att byta dom mot nya skraplotter. Nu hade vi många nya skraplotter att skrapa. Tycker det är rätt så roligt och i synnerhet när vi är i Kinna. Inte blev det någon storvinst i kväll heller. Men lite småvinster.

Hasse köpte detta paket till mig och där vann jag 50:- på Sverigelotten. Men så gott nostalgigodis! Det ska jag njuta av i långsamt tempo.

I morgon så tänker vi köra till Borås efter vi har handlat på Lidl i Skene