Kom till Borås

2019-06-10

Växlande molnighet, en del sol, ingen blåst och 13 plus. Jag har nu etablerat en så kallad ”vanlig” promenadrunda i Kinna. Den tar ca en timme och kan självklart ändras precis när som helst. Finns en del olika ställe att promenera men ibland är det skönt att inte behöva fundera utan bara låta benen gå.

Pionens blommor är så tunga att dom hänger ner på marken. En vacker och stilig blomma.

Någon gång mitt på dagen så hörde jag en liten försiktig knackning på husbilen. Dörren var öppen och jag tittade ut. Där stod det en tjej som jag tyckte jag kände igen och dom står med sin husbil framför oss. Det framkom att vi hade träffats i Silves för några år sedan. Hon läser dessutom min blogg. Vi pratade en stund och det var trevligt. Dom skulle sedan gå och äta hos Herr Ober och jag hoppas att maten smakade bra. Hoppas också att vi snart ses igen någonstans.

Vi lämnade Kinna vid halvfyra och glömde att köra till Lidl. Får bli i morgon i stället. Det blev ett stopp i Rydal. Fanns ett paket från Apoteket i postlådan som jag beställde i torsdags.

Fortsatte till Borås och när vi närmade oss stan så ökade trafiken. Sedan så var det en enda lång kö och på Kungsleden så fick vi stanna vid vartenda stoppljus. Vi kom fram till Knalleland och körde till parkeringen utanför Ryahallen och parkerade. Vädret var varmt och varierande molnighet.

Utsikten från dörren är så klart över en parkeringsplats. I huset bakom skyltarna bodde vi tidigare.

I morgon ska Hasse till ortopeden med sitt krokiga finger (Vikingasjukan). Får se om dom gör något åt det i morgon och/eller han ska dit igen. Kanske blir det ytterligare någon månads väntan innan fingret blir åtgärdat.

Funderar på var jag ska förlägga morgonpromenaden i morgon. Finns mycket olika rundor här att välja mellan.