Nu är det sommar!

2019-06-03

Det skulle bli varierande molnighet med en del skurar under dagen sa dom på lokalradion.

På morgonen så lyste solen och jag hade faktiskt inte minsta tanke på att det skulle kunna bli regn. Gick iväg i shorts i dag för det var 18 plus. Kom en bit på väg så kollar jag på himlen en bit bort. Där var det mörka moln. Efter en liten stund så kom dom första regnstänken. Fortsatte gå i förhoppning att det skulle sluta snart.

Hit kom jag.

Det gjorde det inte så jag gick hem. Efter en liten stund så upphörde regnet. Blev en något kort promenad men det kompenserade jag sedan under dagen.

Nu var det dags för Hasse att fiska. När det regnade lite så hade han tak av det täta lövverket.

När grannen körde iväg så flyttade Hasse husbilen och vi fick denna förträffliga utsikt från dörren.

På en av promenaderna så låg denna gåsfamilj och vilade. Eftersom jag inte ville störa dom valde jag att gå över bron till Vulkanön. Fint det är här.

Kom förbi detta lilla vattenfall.

Mitt på dagen fick vi nya grannar. Det var en stor Concord som körde och parkerade bredvid oss. Det visade sig vara klubbkamrater som vi hade träffat i Spanien. Kul att träffas igen.

På lokalradion fortsatte dom att tjata om regnet som skulle komma. Men det kom inget. Det var lite molnigt ibland, svag mild vind och 28 plusgrader. Nu är det sommar!

Här är det en liten busig pudel som just har stökat till det mellan sängarna. Det gör han flera gånger om dagen.

Vi tipsade grannen om att pizzeria Rimona på andra sidan gatan har stora och goda pizzor, räcker med en att dela. Dom gick dit och hämtade en pizza. Lite senare kom killen och tackade för tipset, pizzan hade varit jättegod och dom var mycket mätta.

Det blev pizza även för oss i kväll. Vi valde en kebabpizza att dela på. Oj vad mätta vi blev och god var den.

Hasse avslutade fisket för i dag och det blev ingen fisk. Men han tyckte att han hade haft en underbar dag bakom flötet. Finns ju lite att titta på här hela tiden. Folk, bilar och massor med fåglar.

I morgon har vi tänkt fortsätta.