Körde till Tidaholm

2019-06-02

På min morgonpromenad i dag så träffade jag många trevliga människor som jag pratade med. Det var bland annat gamla vänner från Viskafors där jag har bott från 1977 till 2007. Faktiskt i underbara 30 år. Det var folk med hund som Zacko hälsade på och jag pratade med ägarna. Sen var det många andra också. Vädret var soligt och fint med 14 plus och nästan ingen vind.

Det var livligt mellan husbilarna och många höll på att plocka ihop för att köra vidare efter en trevlig helg. Så småningom kom vi också iväg men det var en hel del kvar. Vi körde till Tidaholm. På vägen dit var det inte mycket trafik. Strax utanför stannade vi för att tanka diesel. Priset var 15.49/l och det kändes rätt så ”billigt”. När vi kom till Tidaholm så kostade det 15.44 snäppet bättre. Vid ICA stannade vi och jag gick för att handla lite som vi nu behövde. Fortsatte sedan till en av dom tre ställplatserna som finns här.

Vi valde den som vi var på förra gången vi var här. Där stod redan en husbil parkerad och vi ställde oss bredvid den. Eftersom dom satt ute så pratade vi en stund.

Sen blev det en promenad till turistbyrån som hade öppet i dag.

Hasse köpte fiskekort till i morgon och det kostade 50:-. Man få ta 2 fiskar på ett kort.

Vi tycker det är trevligt här och nära till fisket.

Tiden gick fort och det blev kväll och dags för mat. Vi åt hemlagad pyttipanna med stekt ägg och det var jättegott.

Hoppas vädret blir hyfsat i morgon så Hasse kan sitta vid åkanten och fiska.