Första dagen på årsmötesträffen

2019-05-30

Mulen och småregnig morgon, 11 plus. Gick runt och kollade på husbilarna.

Den här har långt överhäng och dessutom slideout.

Ännu fanns det gott om plats för inkörningen hade barit hållt på i drygt en timme. Senare ökade trycket och det kom husbilar i en strid ström.

På andra sidan sjön var det ett gäng som skulle ut och paddla i färgglada kajaker.

Blev en del promenerande i dag när det var uppehållsväder. Och det var jämt någon med hund/hundar som också var ute. Det finns otroligt många hundar här.

Sen kom det en plåtis och parkerade bredvid oss. Rätt så nära till och med. Och så ska man höra på oljudet varje gång dom öppnar/stänger dörren.

På kvällen klocka 1900 så var det dags för info i tältet. Det var väldigt fullt här och svårt att hitta en ledig stol att sitta på. Hasse hittade en tom stol att sitta på men den var tydligen upptagen av någon som skulle komma. Hasse satte sig på stolen och det var inte populärt. Han blev faktiskt mordhotad. En man på andra sidan bordet sa så här ” Om du inte hade varit så gammal hade jag slagit ihjäl dig”. Jag tänkte sätta mig på stolen bredvid men ”damen” på andra sidan bordet höll i stolen för att hindra mig för att sätta mig där. Då sa jag till henne att här vill jag inte sitta även om det så var den sista platsen. Tyvärr så finns det otrevliga folk även på en för övrigt supertrevlig husbilsträff.

För övrigt så var det bra info från Åke, träffgeneralen, och från kommunen och vår ordförande Leif. Även Rasmus från restaurang Sjöterrassen som står för maten gav bra information.

Efter infon så blev det många lediga platser för folk som skulle äta den förbeställda maten och för dom som hade med sig egen mat.

Vi gick hem till Zacko för vi hade redan ätit och att vara kvar i den högljudda nivån som det var i tältet var inget för oss.

Senare på kvällen så tog jag en promenad med Zacko och då träffade vi på många trevliga klubbmedlemmar. Dessutom så fick jag med några spruckna korvar till Zacko som ”korvgubben” inte kunde sälja. Det blev Zacko jätteglad för. Han liksom husse gillar korv.

Ser fram emot en härligt solig dag i morgon med mycket trevligt mingel mellan husbilarna.