Andra dagen på årsmötesträffen

2016-25-31

Så härligt med sol i dag, lite småblåsigt och 12 plus. Vid vattnet var det lite småkallt i vinden.

Även på ställplatsen är det en del husbilar.

Här kan man sitta och gunga och titta ut över Vänern.

Det är ännu inte så många båtar i sjön.

Här står många husbilar parkerade.

Och här finns det ännu fler.

I dag satt jag ett pass i infocenteret. Det var inte så mycket att göra men vi checkade nog in ett 10-tal. Antalet husbilar var 509 när jag lämnade över till nästa pass.

Det tog tid för lastbilen att ta sig fram.

På eftermiddagen gick jag och Zacko på en promenad. Det gick långsamt. Zacko har väldigt mycket att nosa på här, finns otroligt många hundar. Jag kom inte många steg förrän det fanns några att prata med en stund. Det är så roligt att träffa många gamla klubbkamrater samt att träffa nya medlemmar. Men det är så stort här så det blir svårt att hitta folk så det blir en slump när man är ute vilka man träffar.

Lite bilder från olika ställen. Folk sitter ute och umgås i det vackra vädret.

På kvällen gick vi bort till tältet. Först lite info och sedan mat.

Men i kväll var det många som hade beställt mat och det var långa köer. (Syns längst bak i bilden). Det togs sektion för sektion och vi hade oturen att hamna i den som sist fick mat. Det blev en lång och dryg vänta. Det var buffé och det fanns lax, sallad, potatis i dillsås och utan sås, vitlöksdressing och fläskfilé men tyvärr så var potatisgratängen slut och vi fick någon konstig potatis som liknade någon slag mos. Om man dränkte in det i vitlöksdressing så smakade det ok. Men vi saknade potatisgratängen (vilket också en del andra gjorde) och dom som jag pratade med som hade ätit av den sa att den var gräddig och jättegod.

När vi hade ätit så gick jag hem till Zacko som som vanligt blev superlycklig att matte hade hittat hem igen. Jag tyckte det var så skönt att komma hem till lugnet i husbilen efter stimmet i tältet.

Tog sen en promenad med Zacko bort till tältet och där var det verkligen ”liv i luckan” som man säger. Träffade några trevliga människor som jag pratade med en stund. Och Zacko fick en korv av ”korvgubben”.

I morgon blir det loppis i tältet på förmiddagen och sedan är det dags för årsmötet.