Brr så kallt och blåsigt

2019-05-02

Regnet började så smått i natt och fortsatte på förmiddagen. Blev en något våt morgonpromenad i dag. Och vi frös, det var bara omkring 4 -5 plusgrader och det blåste en kall nordanvind.

På morgonen så var det väldigt mycket personbilar här, nästan fullt.

Molntäcket lättade lite och solen passade på att titta fram ibland. Blev möjligen en eller två grader varmare.

Vid tvåtiden så körde vi till ICA Kvantum som inte ligger så långt borta. Kanske 700 meter. En stor parkering finns det och det gillar vi.

Nu hade jag en rätt så lång inköpslista, har ju inte handlat på några dagar och det fattades en del. Jag gillar inte tomma utrymme i kyl/frys och andra matförvaringsutrymme.

Men det är rätt så jobbigt att hitta i en affär som man inte har varit i tidigare. Det tar en hel del extra tid. Men det är samtidigt rätt så roligt att botanisera genom alla olika okända gångar.

Och så plötsligt hör jag en röst som säger ”Hej Eva, vad gör du här?” Vänder mig om och svarar sanningsenligt ”jag handlar”. Jag kände igen rösten och det var en husbilsvän/klubbkamrat som jag har känt i X antal år. Det var så roligt att träffas igen och vi stod och pratade en stund under tiden som hon jobbade. Hoppas vi snart träffas igen. Och grattis till din 60 årsdag och ha en underbar resa till Rom. Det är en härlig stad med mycket att uppleva.

Hur som helst fick jag handlat det som stod på lappen plus lite till (som vanligt).

Sedan fortsatte vi på väg 26 och där var det mycket trafik i dag. Vi körde till Mariestad. Tyckte att vi behövde kontakt med en elstolpe nu när det har blivit en hel del kallare. Skulle möjligen bli minusgrader i natt. Dessutom så blåste det jättemycket och det var iskalla vindar. Dom mojnade på kvällen och det slutade rycka och slita i husbilen. Men så skönt att ha el när det är så kallt ute. Vi tycker att det kan vara värt 190:- och man väljer ju själv, eller hur?

I morgon så kör vi till Husbilslandet och till en husbilsträff som är där i helgen. Det ska bli väldigt roligt tycker vi. Här kommer vi att träffa många gamla vänner och en del nya klubbmedlemmar.