Husbilsträff

2019-05-03

Natten var rätt så kylig och det var morgonen också. Himlen var molnfri och temperaturen låg på plus 5 och vinden som blåste var kall.

Fint att promenera längs med kajen.

Inte många båtar att titta på i stort sett bara turistbåten.

Vi hade tänkt köra mitt på dagen men så blev det inte. Min dator började krångla när jag höll på att låna böcker på bibblan och skulle ladda ner dom. Helt stopp, inget hände. Gjorde en omstart och den tog tid för där krånglade det också. Tiden gick. Så småningom kom den igång igen och jag fick laddat in böckerna på läsplattan. Ville få gjort det nu när vi hade tillgång till el, vet inte när vi har det nästa gång.

Sedan så skalade jag räkorna som vi ska ha till kvällen knytis. Skönt att ha gjort det och bli av med skalen som snabbt börjar lukta mycket illa.

Kom hit en hel del husbilar innan vi lämnade platsen. Klockan hann bli över tre innan vi kom iväg.

Sedan så körde vi norrut. Svängde av till väg 26. När vi kom till Gullspång körde vi dit. Var helt tomt på husbilar men det kom en dit när vi tömde det som skulle tömmas. Vatten hade vi fyllt på i Mariestad.

Vid infarten till Husbilslandet har dom gjort det trevligt för besökare.

Fortsatte sedan till Husbilslandet utanför Kristinehamn. Där är det en husbilsträff för medlemmarna i HBK i helgen. När vi kom dit så hittade vi en plats att parkera på. Det var många husbilar här och folk var ute och minglade i solen trots det var rätt så kallt.

Vid sextiden var det dags för knytis och vi tog våra tunnbrödsrullar med ishavssallad och räkor och gick dit. Där var stämningen på topp. Vi slog oss ner och fick trevligt sällskap.

Jag stannade inte kvar så länge för Zacko var ju ensam. Gick hem och tog ut honom och tillbringade en stund med att prata med andra hundägare som också var ute med sina hundar. Det blev snart lite för kallt att vara ute och då gick vi hem.