Shortsväder i dag

2019-04-20

Svala nätter och varma soliga dagar känns lite som Spanienväder i Sverige. Vid Calpe med omnejd så är det rena Göteborgsvädret. Massor med regn och blåst. Här har vi det i fall helt underbart med massor av sol, ingen vind och bara så varmt i solen.

För mig och Zacko så blev det en skogpromenad även idag. Fåglarna kvittrade och ut över sjön hördes det rop från någon fågel (tror jag att det var).

Husbilarna och husvagnen körde härifrån i dag och vi blev hetl ensamma i några timmar. På kvällen så kom det en husbil hit och parkerade en bit bort.

Zacko hade det lite jobbigt i ett tag i dag. En löptik hade blivit rastad här där vi går och det missade ju inte Zacko. Det var nosen ner i backen och alla fyra tassarna var som bromsklossar. Han skulle definitivt inte röra sig en mm framåt förrän han hade nosat klart. Och det kan ta lång tid. Jag fick mer eller mindre dra honom därifrån. Några timmar senare så hade doften minskat och han återgick till att vara mer sitt vanliga pudeljag igen.

Senare på eftermiddagen så kom det hit ett gäng med ”raggarbilar”. Nu blev det livligt här. Dom parkerade precis som dom ville. Inga regler gällde för dom. Musik på full volym och motorer som drog på för fullt och spydde ut avgaser. Ölburkar och annat skräp släpptes precis där man stod. Snacka om att vara totalt hänsynslösa. När dom gav sig av härifrån så kom det en städpatrull och rensade upp efter dom. Vilka är dessa människor som beter så här?

Lite bilder från hur det såg ut här.

I kväll så åt vi lite påskmat. Det var ägg, sill, jansson, köttbullar och gravad lax. Precis lagom fö oss och vi blev lagom mätta och njöt av maten.

I morgon så tänker vi fortsätta hemåt.

2 reaktioner till “Shortsväder i dag”

    1. Vissa folk ändrar sig aldrig. Raggare är alltid raggare oavsett vilket år det är och ålder på raggarna.
      Önskar er en fortsatt trevlig helg

Kommentarer inaktiverade.