Hasse till rehab i dag

Så vackra krokus. Bilden är inte min utan jag har fått låna den och tack för det.

2019-02-27

Lätt dimmig och mulen morgon och det var plus 4 – 5 grader och ingen vind. Jag hade i går kväll lagt mig med lite huvudvärk och vaknade med mycket. Tog två Treo innan jag gick iväg med Zacko. Blev en rätt så lång promenad i dag och huvudvärken försvann efter en stund vilket jag tyckte var skönt.

Efter vi hade druckit vårt kaffe och ätit våra mackor så packade vi ihop och lämnade Seglora. Det hade våra grannar också gjort en halvtimme tidigare. Vi körde inte så långt utan bara till Skene och MM. Jag gick in och handlade lite.Som vanligt blev det lite mer än vad som stod på lappen. Inte kunde jag motstå att köpa två falukorvringar á 800 gr för 45:-. Vi gillar ju verkligen falukorv.

Körde sedan till Skene lasarett och parkerade utanför restaurang Casablanca. Det var dags för Zacko att gå ut så jag tog ut honom en sväng. Nu var det rätt så varmt, omkring 17 plus i solen och jag tyckte det var så underbart. Hasse gick iväg till lasarettet för att först ta blodprov och sedan gå till rehab. När jag kom hem igen så passade jag på att städa lite vilket alltid behövs.

När Hasse sedan kom tillbaka så var han så nöjd med besöket på rehab. Terapeuten hade kollat han rörlighet i benet/höften i det opererade benet. Hon tyckte att han hade mycket bra rörlighet efter endast 6 veckor efter operationen. Det var ju mycket roligt att höra, tyckte Hasse och även jag.

Jag gick sedan och köpte sushi i restaurangen. I dag så valde jag att köpa två mellanstora med 10 bitar. Fick också med två portioner soppa som vi åt innan vi körde därifrån. Dom smakade jättegott. Nu skulle vi inte köra så långt utan bara till Kinna och det tog inte så lång stund. När vi kom dit så körde vi och parkerade på ställplatsen vid pendelparkeringen. Tycker det är trevligt med med annan utsikt och en del ljud från trafiken som finns här.

Hasse gick bort till servicekiosken och köpte några skraplotter till oss. Kul att skrapa en stund. Blev ingen större vinst men någon mindre. Roligt det också.

Sushin åt vi till middag ikväll och som väntat smakade det väldigt gott och vi blev lagom mätta.

I morgon ska det bli trevligt att gå på promenad i Kinna. Ska bli sol hela dagen och den prognosen hoppas vi stämmer.