Mer väder

I Armacao de Pera finns det även en rad med trevliga serveringar längs med strandpromenaden.

2019-02-06

Minusgrader i natt och på morgonen. Snömodden hade frusit fast i dom hjulspår med högar bredvid och ojämnheter som hade varit och det var ännu värre att ta sig fram genom detta. Men när jag väl hade lyckats ta mig ut ifrån campingen så var det plogat och sandat på vägen och inga större problem att promenera. Förutom att det var för kallt, – 2 grader.

Lite senare på förmiddagen så steg temperaturen och det blev 1 plusgrad och det började töa. Då blev modden blöt och slirig igen. Så började det regna så nu var det blött både uppifrån och nerifrån. Ja, jag gnäller på vädret för jag tycker det är så himla trist. Tyvärr hjälper det inte ett enda dugg.

Vid tvåtiden när Zacko och jag gick ut så var det något lättare att ta sig fram. En husbil hade kört iväg och då breddat hjulspåren så dom hade blivit bredare och därmed lite lättare att gå i.

Det var lite mer grusat i dag från vår husbil och bort till VA samt till servicehuset. Men egentligen så skulle jag vilja ha stigen täckt med grus så att man slapp se det halkiga underlaget över huvudtaget.

Enligt väderprognosen för dom närmsta dagarna så ska det bli en del regn och flertal plusgrader. Hoppas på det så snön försvinner snabbt. Barmark tycker jag är ett vackert ord och blötsnö är ett fult ord.

”Brytpunkten” av Susanne Costelius var en bra och spännande kriminalare. Två män som försvinner helt utan spår på något mystiskt sätt. Ett vårdhem för äldre verkar skumt. Poliserna trevar i blindo. En polis som jobbar på egen hand och råkar illa ut. Mycket som händer hela tiden och tempot är högt. Bra slut tyckte jag.

Jag fick ett sms i dag om att våra mattor som jag beställde tidigare nu har kommit. I morgon har vi tänkt att köra och hämta dom i Dalsjöfors hos Nylanders Mattor. Ska bli kul med en liten utflykt och att få hem våra nya mattor.

2 reaktioner till “Mer väder”

Kommentarer inaktiverade.