Bekvämt med hemkört

En bild från charmiga Porto Covo. En plats som vi gärna återkommer till.

2019-01-14

Natten blev kall och det var morgonen också. Solen gick upp och värmde en stund men det blev inte några plusgrader. Pölarna var frusna men för övrigt var det inte halt. Zacko och jag är helt överens om att det räcker med ca 40 minuters promenad när det är 3 – 4 minusgrader.

Ringde och beställde sjukresa till Hasse i dag. På torsdag blir han hämtad 05.20 på morgonen för att åka till SÄS för sin operation.

I dag så kom sedan vår leverans från COOP som vi väntade på. 19.30 kom bilen med våra varor och vi hade precis ätit klart och plockat undan. Så bra timing. Allt stämde med beställningen och jag var väldigt nöjd. Det är bara så bekvämt. Bara att plocka upp och sätta på plats.

Så lyssnade vi på handboll i kväll igen och Sverige vann med 37 – 19 över Angola. Det går bra för dom nu. Fortsatte sedan lyssna på Karlavagnen som vi brukar göra. Handlar om mobbing i kväll.

Har nu läst ”Augustiresan” av Anna Fredriksson. En roman som handlar om fyra väninnor, en cykelsemester och fem dagar som förändrar allt. Fina miljöskildringar från underbara Österlen där dom fyra cyklar. Bra berättat om vänskapen hos fyra kvinnor som berättar ”allt” för varandra. Samt lite mer om en av väninnornas speciella problem.

I morgon ska vi hämta hyrbilen i Borås hos Avis. Får låna en bil av en granne för att köra in till stan. Sedan så lämnar vi tillbaka lånebilen till ägaren och fortsätter med hyrbilen till Skene lasarett för Hasse ska lämna blodprov inför operationen.

Finns en del mer på schemat i morgon.