Stora pölar

Så här såg det ut 2013 i februari i Rincon de la Victoria. 
Vattnet gick upp till fotknölarna. 

2019-01-13

Helmulet och grått, 2 – 5 plusgrader och ingen vind. Regnet hängde i molnen men det föll inget vatten ner över oss denna morgon.

Det blev knappast ljust på hela dagen och det kändes som en enda lång skymning.

Eftersom det var plusgrader och inte regnade så verkade det som att vattnet kom upp underifrån och gjorde så att vattensamlingarna blev större. Går knappast att komma bort ifrån husbilen utan att trampa i en pöl. Det blir bättre en liten bit bort där det är grus på marken och mer jämt.

Hoppas att det snart försvinner. Om det fryser på så kan det bli rätt så besvärligt att ta sig fram.

Så här ser tältet ut med sin skorsten. Dom har en vedeldad kamin berättade killen som bor där. Träffade på honom när han var ute och gick med sin glada lilla vovve som Zacko fick hälsa på. Det var en dansk-svensk gårdshund och väldigt livlig och for runt som ett torrt skinn runt Zacko. På eftermiddagen packades tältet ihop och dom fortsatte kanske mot nya äventyr.

På kvällen så lyssnade vi på handboll mellan Sverige och Argentina. Inte så spännande och Sverige vann rätt så betryggande med 31 – 16.

Sedan så var det dags för premiär för Karlavagnen på söndagar och i kväll så var det underbara Stina Wollter som var programledare. Alltid lika trevlig att lyssna på.

På kvällen så blev det kallare och minusgrader dessutom så började det blåsa lite. Det blev snabbt halt när det frös på, fy så obehagligt.

2 reaktioner till “Stora pölar”

 1. Hej Eva, härligt att läsa hur ni har det. Bra att Hasse blir opererad, så det blir bra med honom sen. Ja du o Hasse trivs tydligen mkt bra i er husbil. Lite annorlunda nu när ni måste vara i Sverige. Zacko trivs också bra förstår jag. Ja han är väl så van vid att husera i husbilen. Härligt med hund, vi har ju också en hund. En pigg rackare, fullt ös, i 180 ute dagtid .
  Inne är han lite lugnare. Ha en bra kväll, o hälsa Hasse när pratar med honom. Kram Ulla

  1. Hej Ulla
   Ja vi trivs bra i husbilen även när vi är i Sverige. Det är vädret som vi inte riktigt trivs med.
   Visst är det roligt med hund även om det kräver en del.
   Ha det själv så gott och kram till er.

Kommentarer inaktiverade.