Lite av varje

2018-11-06

Skönt med lite ljud från trafiken på morgonen när jag vaknade vid sextiden och jag somnade om så gott. Sov en stund till. Strax efter 8 så promenerade jag och Zacko iväg till Trimmis i det något gråa och milda vädret, 11 plus. Kom dit en stund innan 9 så vi gick runt lite i närområdet. Fem minuter innan nio hade jag lämnat Zacko och promenerade tillbaka till husbilen. Så tråkigt att gå utan att Zacko var med.

Sedan så körde vi till MM, dags att fylla på en del. Skönt att gå och handla i lugn och ro och inte må dåligt av att veta att Zacko sitter ensam i husbilen och är ledsen. När vi klara var det dags för att köra och hämta Zacko. Han hade som vanligt blivit jättefin. Så klart blev han överlycklig att hans matte hade hittat honom igen.

Körde sen till Rydal och kollade posten. Eftersom det var dags för kaffe och mackor så avnjöt vi det där. Smakade bra.

Så fick Hasse ett SMS om att han hade ett paket att hämta hos Gulf i Skene. Lika bra att köra och hämtade det så det blev en runda till. Det var ett par muggar, pennor och små block ifrån Awimex. Riktigt snygga muggar faktiskt.

Dags för att återvända till Seglora igen. Kom dit och parkerade på ”vår” plats. En stund efter så rullade det in en husbil och i den fanns några husbilsvänner. Dom kom hit och pratade en stund och det var roligt att träffa dom igen.

På eftermiddagen så var vädret riktigt härligt. Solen lyste och den värmde till och med lite. Ingen vind och uppemot 14 plusgrader. Skönt att vara ute.

Skymningen och mörkret kommer snabbare för varje dag. I dag så började det mörkna strax efter 4 och en halvtimme senare var det nästan helt mörkt. Men så är det på hösten här uppe i norr.

2012-11-06 var det marknad i Redondela. Lite bilder därifrån.


Det var mycket trångt på parkeringsplatsen redan tidigt på morgonen. Vi kunde inte köra därifrån men vi hade ju ändå bestämt oss för att gå på marknaden. 
Här provas det skor för fullt.

Lite blandade bilder från marknaden som var stor, rörig och trevlig. 

Så här såg det ut när vi kom tillbaka efter några härliga timmar på marknaden.

På eftermiddagen när det hade blivit nästan tomt på parkeringen så körde vi till Portugal.