Blåsigt

2018-09-26

Låg och lyssnade på blåsten och regnet tidigt i morse när jag var vaken och inte kunde somna om igen. Det tog verkligen fart i byarna. Ibland så ramlade det ner något ekollon från trädet på taket och det smäller verkligen högt. Kan inte finnas kvar så många på trädet för det finns verkligen många på marken utanför husbilen.

När klockan närmade sig åtta och det började bli dags för mig att gå ut med Zacko så kände jag absolut ingen lust att lämna min sköna säng. Men har man hund så har man. Men när jag väl kom ut så var det faktiskt inte så obehagligt som jag hade föreställt mig. Klart att det blåste mycket, vilket jag inte gillar, men det var hyggligt varmt, 13 – 16 plus och det regnade inte. Jo, lite duggregn var det.

Blåsten fortsatte hela dagen men det regnade inte så mycket. Gick inte ut mer än det som var absolut nödvändigt och det var att ta ut Zacko. Så är det när man har hund. Men det är ju för all del rätt så skönt och komma ut och promenera en stund några gånger om dagen.

Satt för övrigt mest och läste, kollade på nätet och lyssnade på radion. Hasse tittade på en film på en gammal fullt fungerande DVD spelare. Filmen var också gammal för det var ”Vi hade i alla fall tur med vädret”. En film som man kan se många gånger för den är så roligt, tycker vi.

Det blev aldrig riktigt ljust på hela dagen, det var liksom skymning. Men på eftermiddagen vid femtiden så klarnade det upp ett tag. Men det varade inte så länge för sedan så blev det strax kvällsskymning.

I morgon så är det dags för en tur till Skene igen och Hasses träning. Han ska vara där redan 9.30 så det blir att komma upp ur sängen rätt så tidigt. Jag vill ju gärna gå en promenad med Zacko innan vi kör härifrån.

Sedan så får vi se vart vi hamnar i morgon.